Καραλής: «Το ήθελα πολύ»

17:51 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Καλύτερο δώρο για την γιορτή του δεν θα μπορούσε να περιμένει. Ο Γιάννης Καραλής είχε κλείσει εδώ και μέρες στην ΑΕΚ, είχε δεσμευτεί μαζί της για συμβόλαιο 2,5 ετών, όμως έπρεπε να δώσει... αγώνα για να κερδίσει την ελευθερία του από την Κέρκυρα. Και σήμερα, γράφτηκε σε αυτή την υπόθεση το τέλος που ήθελε όσο τίποτα...
Ο νεαρός άσος μίλησε στο aek365 για τη μεταγραφή του στην ομάδα:

«Νομίζω ότι αύριο θα μπορέσω να κάνω προπόνηση με την ΑΕΚ, αφού πλέον έχουν τελειώσει όλα. Το ήθελα πολύ να έρθω στην ΑΕΚ που είναι μια μεγάλη ομάδα. Περίμενα τόσες μέρες για να ολοκληρωθεί η υπόθεση και είμαι πολύ χαρούμενος που όλα πήγαν καλά. Ξέρω ότι η ομάδα αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως εγώ είμαι αποφασισμένος να δώσω το 100% για να την βοηθήσω όσο μπορώ από την πλευρά μου. Νιώθω έτοιμος αγωνιστικά. Αυτές τις μέρες έκανα κανονικά προπονήσεις με τον γυμναστή μου και νομίζω ότι είμαι σε θέση να βοηθήσω την ομάδα άμεσα. Θα ξεκινήσω λογικά αύριο προπονήσεις, θα μιλήσω με τον προπονητή και θα δούμε. Το σημαντικό είναι ότι πήγαν όλα καλά και έγινε αυτό που ήθελα».
Όσον αφορά την άποψή του αν μπορεί η ΑΕΚ να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα, τόνισε: «Πιστεύω ότι καθαρά αγωνιστικά αν το δει κανείς, δεν αξίζει στην ΑΕΚ η θέση που έχει. Ακόμη και προχθές η ομάδα έπαιξε καλά για ένα ημίχρονο και έχασε το παιχνίδι στις λεπτομέρειες. Αυτές τις λεπτομέρειες είναι που πρέπει να κοιτάξουμε και με μια δυο νίκες να αλλάξουμε το κλίμα. Και πιστεύω ότι αυτές οι νίκες θα έρθουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα