Αποχωρήσεις στην Παναχαϊκή

17:33 7/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η ήττα από τη Δόξα Δράμας (1-0) έφερε γκρίνια και δυσαρέσκεια στην Παναχαϊκή.

Η δυσαρέσκεια με την σειρά της φέρνει αποχωρήσεις τριών πρωτοκλασάτων παικτών, όπως προανήγγειλε Χρήστος Λούβαρης.

Με δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομάδας έκανε λόγο για αδιαφορία από μέρους ποδοσφαιριστών που είναι ακριβοπληρωμένοι, χωρίς όμως, να τους κατονομάσει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λούβαρης:

«Σε έναν αγώνα που για την Παναχαϊκή ήταν ζωής ή θανάτου, όπως θα είναι και όλα τα επόμενα παιχνίδια, εκείνο που με στενοχώρησε ακόμα πιο πολύ

και από την ήττα, ήταν η αδιαφορία και η εικόνα των πιο ακριβοπληρωμένων και εξοφλημένων μέχρι το τελευταίο ευρώ πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ Παναχαϊκή.

Εάν μπορούσα γιατί δεν είμαι ιδιοκτήτης της ομάδος θα τους έλυνα τα συμβόλαια τους ακόμα και σήμερα γιατί είναι οι ίδιοι που από το καλοκαίρι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι πως θα εισπράξουν και το τελευταίο ευρώ, ενώ η εικόνα τους μέσα στο γήπεδο είναι εικόνα αδιαφορίας και αγγαρείας.

Πίστευα ότι η απομάκρυνση των υπολοίπων ακριβοπληρωμένων ποδοσφαιριστών (Σολάκη, Bresca, Βρονταρά) θα διόρθωνε τους υπόλοιπους, αλλά δυστυχώς για τουλάχιστον 3 ποδοσφαιριστές η εικόνα παραμένει ίδια.

Μου είναι αδιανόητο φτωχά παιδιά που εισπράττουν το 1/3 ή το 1/4 από αυτά που εισπράττουν οι πρωτοκλασάτοι να είναι οι κορυφαίοι του γηπέδου και αυτοί που εισπράττουν 3.000, 4.000 και 5.000 ευρώ το μήνα να είναι αδιάφοροι.

Στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο που θα γίνει πριν την ολοκλήρωση των μεταγραφών εγώ θα ζητήσω την απομάκρυνση όσων συνεχίζουν να αδιαφορούν με την αντικατάστασή τους με νέους ποδοσφαιριστές και ελπίζω η ιδιοκτησία να κάνει δεκτή την εισήγησή μου».

Keywords
Τυχαία Θέματα