Καραγκούνης: Θέλω το βήμα παραπάνω

15:15 24/10/2011 - Πηγή: AEK365

κανοποιημένος από την πορεία του Ατρομήτου στις πρώτες επτά αγωνιστικές και αισιόδοξος ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος παρουσιάστηκε ο Θανάσης Καραγκούνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο NovaΣΠΟΡ FM.

Παράλληλα, ο νεαρός μέσος εξέφρασε την επιθυμία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Καραγκούνης:

Για το... αν ζαλίζει η κορυφή:

«Όχι δεν μας ζαλίζει η κορυφή. Μιλάω βέβαια για τον εαυτό μου, αλλά είμαι σίγουρος ότι και οι συμπαίκτες μου δεν αντιμετωπίζουν κάποιο... πρόβλημα επειδή βρισκόμαστε στην κορυφή».

Για το πού μπορεί

να φτάσει φέτος ο Ατρόμητος:

«Δεν θα ήθελα να βάλω τα ταβάνι. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε και να παραμείνουμε αήττητοι. Μας αρέσει που βρισκόμαστε στην κορυφή. Δεν βρίσκω κάποιο λόγο για να φύγουμε από εκεί...».

Για το τι έχει αλλάξει από πέρυσι:

«Έχει αλλάξει η νοοτροπία μας και η αποφασιστικότητά μας. Έφυγαν κάποιοι πολύ καλοί παίκτες, αλλά ήρθαν άλλοι με εμπειρίες και φιλοδοξίες. Φέτος, περίμενα ότι απλά θα κάναμε ένα καλύτερο ξεκίνημα από τις άλλες δύο χρονιές. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε πρώτα εμείς ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας κι έπειτα να κοιτάμε τον βαθμολογικό πίνακα. Και την περασμένη χρονιά παίζαμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό όμως που έχουμε καταφέρει φέτος, μέχρι στιγμής, είναι να συνδυάζουμε το καλό ποδόσφαιρο με τα αποτελέσματα».

Για τους προσωπικούς του στόχους:

«Αυτό που θέλω τώρα είναι να βοηθάω την ομάδα μου όσο πιο πολύ γίνεται. Δεν θέλω να έχω άγχος. Θέλω να βοηθάω τον Ατρόμητο για να πετύχει τους στόχους του. Ο βασικός μου στόχος είναι να καθιερωθώ στον Ατρόμητο, κι από εκεί και πέρα... γιατί όχι, να κάνω το επόμενο βήμα στην καριέρα μου, είτε αυτό γίνει στο εξωτερικό είτε στη χώρα μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα