Και συνεχίζει ο Κακλαμανάκης
Μετά τα Κουφονήσια και την Αμοργό ο Νίκος Κακλαμανάκης συνεχίζει τον Διάπλου του Αιγίου με προορισμό την Κάρπαθο.
Ο Έλληνας πρωταθλητής της ιστιοσανίδας είχε μια δύσκολη αρχή στο εγχείρημά του, αλλά με την υποδοχή του κόσμου στα Κουφονήσια και αρκετή ξεκούραση ευελπιστεί να είναι με την δύση του ηλίου στην Κάρπαθο.
Στην Αμοργο βραδυ του Σαββάτου ο Κακλαμανάκης μιλησε στα παιδιά και στην τοπική κοινωνια Πνευματικό κέντρο στα Κατάπολα, παρά την κούραση από την επίπονη προσπάθεια.
Στην φωτό διακρίνεται η διαδρομη του Διάπλου απο την Άνδρο, στην Μυκονο και την Αρχαία Δήλο, την Δονούσα-Κουφονήσι και την Αμοργό, ως την Τήλο και την Κάρπαθο.
Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Κατηγορίας Αθλητικά
- Δημοφιλέστερες Ειδήσεις OnSports

- Τελευταία Νέα OnSports
- Και συνεχίζει ο Κακλαμανάκης
- Καραγκούνης: «Θέλω το βήμα παραπάνω»
- Στο MEGA ο Ολυμπιακός
- Σταύρος Αδαμίδης
- Παπατζίκης και Τσόκας οι πρωταγωνιστές
- Κυκλοφορεί στην Ελλάδα η βιογραφία του Steve Jobs
- Καβακάς και επίσημα στον Πλατανιά
- Τι συνεπάγεται «κούρεμα» 60% για τους Έλληνες
- Βλάσσης Τσάκας
- Κοντρέρας: «Ήμασταν ανώτεροι»
- Τελευταία Νέα Κατηγορίας Αθλητικά
- «Με έριξαν σε πλοίο που βουλιάζει»
- Πρόεδρος ο Σαμπόνις
- Μοιράζουν... αυτόγραφα Χάινς, Πρίντεζης, Γκέτσε!
- «Ποιοι είναι αυτοί; Ο Βόλος;»
- Αυτόγραφα στο Official Olympiacos B.C. Store
- Σαμπόνις, ο πρόεδρος!
- Έτσι είδαν οι παίκτες τις παραιτήσεις...
- Συνέντευξη SYMPHONY X: “Their moment in the spotlight”
- Πρώτες ενδείξεις για το Medal of Honor 2
- Ο Τσικαρίτο στη Γιουνάιτεντ μέχρι το 2016!