Αθανασιάδης: Με τον ΟΦΗ όπως με Άρη

14:13 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

Με οδηγό την εμφάνιση στο ντέρμπι της Τούμπας κόντρα στον Άρη θα πρέπει να παίξει ο ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο σύμφωνα με τον Κλάους Αθανασιάδη. Παράλληλα επανέλαβε πως θέλει να ξεπεράσει σε αριθμό τα περσινά γκολ.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ παρέλαβε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 5ης αγωνιστικής της Super League και σε δηλώσεις του μίλησε
Για το γκολ που πέτυχε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο. Είναι από τα πιο όμορφα γκολ που έχω πετύχει και μακάρι να έρθουν και άλλα".
Για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ: "Αύριο έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ και αν είμαστε αποφασισμένοι όπως με τον Άρη θα πάρουμε τη νίκη".
Για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: "Είχαμε σημαντικές απουσίες και στα προηγούμενα παιχνίδια, όπως θα έχουμε και σε αυτό, αλλά όποιος και να παίξει πιστεύω θα ανταποκριθεί".
Για το γεγονός ότι έχασε κάποια τετ α τετ στα προηγούμενα ματς: "Είναι πιο εύκολο για μένα να σκοράρω με μία επαφή. Αυτό δείχνουν και τα γκολ που έχω πετύχει. Στα τετ α τετ δουλεύω στην προπόνηση".
Για το κλίμα στην ομάδα μετά τα θετικά αποτελέσματα: "Είμαστε πολύ καλά και μετά την νίκη με τον Άρη η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Μακάρι να συνεχίσουμε με νίκη και στο αυριανό παιχνίδι".
Για τον προσωπικό του στόχο σε ό,τι αφορά τα γκολ που θα πετύχει: "Έχω δηλώσει ότι θέλω να ξεπεράσω σε αριθμό τα περσινά γκολ. Μακάρι να έρθουν και άλλα".

Keywords
Τυχαία Θέματα