Καράμπουλας: Το μέλλον ανήκει στην ΑΕΚ!

16:25 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη στον Λουκά Μαστροδήμο

Έχοντας αγωνιστεί σε Κηφισιά και ΑΕΚ, ο Βαγγέλης Καράμπουλας είναι κατάλληλος να μιλήσει για τον επερχόμενο αγώνα. Ο παίκτης της Καβάλας μετρά τρεις σερί ανόδους στην Α1 (με Ίκαρο, Κηφισιά και ΑΕΚ), ενώ παλιότερα είχε «ανέβει» και με τον Σπόρτιγκ στην Α2. Χθες έκλεισε τα 33 του και σήμερα μίλησε στο aek365 για το δέσιμό του με την ομάδα και το πώς τη βλέπει πλέον από μακριά.

Το περασμένο Σάββατο αντιμετώπισες

με την Καβάλα τους περσινούς σου συμπαίκτες (Γκιζόγιαννη - Τσιότρα) και έχασες στον πόντο. Πλέον, ο Εθνικός έχει 5-1 νίκες και εσείς 4-2. Θυμήθηκες καθόλου τα περσινά;

Ξύπνησαν μνήμες! Στην αρχή ήταν περίεργα, ειδικά με τον Ανδρόνικο, που έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Στο τέλος χαμογέλασαν τα παιδιά. Περάσαμε μαζί ένα φοβερό χρόνο σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα, που είναι γνωστά, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ μας στήριξε και εμείς από τη μεριά μας ανταποκριθήκαμε στις προσδοκίες όλων.

Οι αναμνήσεις σου είναι ευχάριστες δηλαδή...

Ναι, δέθηκα με την ομάδα!

Με την περίπτωσή σου, τι έγινε ακριβώς το καλοκαίρι; Δεσμευόσουν με διετές συμβόλαιο...

Περίμενα την ΑΕΚ μέχρι τις 10 Αυγούστου. Μέχρι τότε, οι εξελίξεις δεν έτρεχαν και στο μεταξύ απέρριψα ορισμένες προτάσεις καλύτερες από αυτές της Καβάλας. Επειδή είμαι επαγγελματίας και ζω από αυτό, δεν μπορούσα να περιμένω περισσότερο. Από τη στιγμή που συμφώνησα με την Καβάλα, ήταν πια αργά για μένα και την ΑΕΚ.

Από την περσινή ομάδα έμειναν τελικά τέσσερις παίκτες...

Ο Μιχάλης (Πολυτάρχου) είναι πολύ φίλος και χαίρομαι γι'αυτόν. Και ο Τσιάκος έχει μεγάλη εμπειρία από την Α1 και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ο Νίκολιτς είναι πάρα πολύ καλό παιδί, αλλά δεν έχει βρει ακόμη το ρόλο του και ο Στάθης (Παπαδιονυσίου) είναι πολύ δύσκολο να βρει χρόνο, ειδικά όταν υπάρχει τόση πίεση στην ομάδα.

Εκτός αυτών, έμεινε και ο Φαλέκας. Δικαιώθηκες που έλεγες ότι «του πάει» για προπονητής...

Ναι, για μένα, θα ήταν... τραγικό να μην έπαιρνε θέση στο τεχνικό επιτελείο ο Αλέξης. Έχει μεγάλη εμπειρία και τις δυνατότητες να εξελιχθεί.

Οι δύο τελευταίες ομάδες σου αναμετρώνται την επόμενη αγωνιστική. Ποια είναι η γνώμη για την Κηφισιά, αλλά και το συγκεκριμένο αγώνα που δίνει με την ΑΕΚ το Σάββατο;

Η Κηφισιά, σε μια περίοδο κρίσης, διαθέτει πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ από τις περισσότερες ομάδες, που βασίζονται μόνο στα χρήματα του ΟΠΑΠ και του τηλεοπτικού συμβολαίου. Έχει στις τάξεις της πρωτοκλασάτους Έλληνες και ξένους με εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα. Έχει καλή οργάνωση και είναι το πιο νοικοκυρεμένο σωματείο στην Α1. Μαζί με τον ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν την 3η θέση, γιατί βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πάνω από τους υπόλοιπους. Από εκεί και πέρα, αυτό δε σημαίνει φυσικά ότι η ΑΕΚ θα πάει για να χάσει αυτό ματς...

Την φετινή ΑΕΚ, γενικά, πώς τη βλέπεις;

Σίγουρα, η επιστροφή του Ντράγκαν Σάκοτα, ενός προπονητή που κατέκτησε το πρωτάθλημα με την ομάδα, είναι μια πολύ θετική κίνηση. Δεν το συζητώ, μεγάλη υπόθεση η παρουσία του! Από την άλλη, όμως, προσωπικά, είμαι στεναχωρημένος για το ότι δεν δόθηκε η ευκαιρία στον Ζιάγκο να συνεχίσει στην ομάδα. Δεν μπαίνω στη διαδικασία να δω αν έκανε λάθη στους ξένους ή αν δεν έκανε για την ομάδα. Ήταν εκεί όταν έπρεπε, λειτούργησε με τεράστια πίεση χρόνου και για μένα τα όσα ακούστηκαν, ειδικά μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, ήταν υπερβολικά, όταν βλέπουμε σε τι φόρμα είναι ο Παναθηναϊκός και το πώς φτιάχτηκε φέτος η ΑΕΚ.

Είσαι αισιόδοξος για το μέλλον της;

Καταρχήν, της εύχομαι καλή επιτυχία! Ήταν μια μοναδική εμπειρία το ότι φόρεσα τη φανέλα της. Το μέλλον ανήκει στην ΑΕΚ! Το πιστεύω αυτό, αρκεί, βεβαίως, όλοι να δουλεύουν για το καλό της. Όμως και ο κόσμος με τη σειρά του πρέπει να δείξει ακόμη μεγαλύτερη αγάπη στο μπάσκετ και να καταλάβει, όσο κι αν τον πειράζει, ότι η ομάδα είναι σε μεταβατικό στάδιο και δεν μπορεί ακόμη να συναγωνιστεί τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Keywords
Τυχαία Θέματα