«Καλύτερη απ’ ότι δείχνει η Βαλένθια»

16:20 19/11/2014 - Πηγή: AEK365

Σύνθημα νίκης στην αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλένθια έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από το παιχνίδι.

Αναλυτικά, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε για:

-την αυριανή αναμέτρηση με την Βαλένθια:

«Είμαστε παραμονή ενός δύσκολου και σημαντικού αγώνα. Η Βαλένθια είναι μια αδικημένη ομάδα από το ρεκόρ της. Έχει αρχές στο παιχνίδι της και οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν στο γήπεδο.

Έχασε τρία παιχνίδια εκτός έδρας και ήταν πολύ σημαντικό για μας που νικήσουμε με τον κόουτς Μίλαν το πρώτο ματς εκεί. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί είναι μία ομάδα που ανά πάσα στιγμή λόγω της ποιότητας που έχει μπορεί να κάνει τη ζημιά στον οποιονδήποτε. Είμαστε σε καλή ψυχολογία και θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Έχουμε αναλύσει τον αντίπαλο για να πάρουμε μία ακόμα νίκη. Ασφαλώς και είμαστε καλύτερη ομάδα με καλύτερο ρόστερ, αλλά αυτό δε σημαίνει πως δεν θα πρέπει να δείξουμε τη δέουσα προσοχή».

-την προσθήκη του Νέντοβιτς στην αντίπαλο:

«Αυτές οι αλλαγές είναι πολύ επίφοβες για την ομάδα που πρέπει να αντιμετωπίσει έναν καινούργιο παίκτη. Έχει τη ποιότητα να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και της δίνει ποιότητα την οποία η Βαλένθια θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί. Για μας είναι ένας ακόμα παίκτης που πρέπει να αντιμετωπίσουμε με συγκέντρωση και συνέπεια στον αγωνιστικό χώρο».

-την απουσία του Κατσίβελη:

«Τα πλάνα μας δεν αλλάζουν. Παίζουμε με ένα συγκεκριμένο στυλ όπου όλοι θέλουμε να προσπαθούν στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Δημήτρης έκανε δύο τρία καλά παιχνίδια, ήταν άτυχος με τον τραυματισμό του, αλλά έχουμε παίκτες να κάνουν τη δουλειά του στην άμυνα αλλά και στην επίθεση».

-το αν με την επιστροφή των τραυματιών θα έχει δυσκολίες στο να κρατηθούν ενεργοί οι Κατσίβελης και Αγραβάνης:

«Είναι μία ερώτηση για το μέλλον και όχι για το αυριανό παιχνίδι. Είχα πει και τη προηγούμενη φορά, πως όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Το έχουν καταλάβει τα παιδιά. Είμαι ένας προπονητής που θέλει να εκμεταλλεύεται το υλικό του. Πιστεύω στους παίκτες και όταν όλοι γυρίσουν με το καλό, εύχομαι να είναι όλοι ετοιμοπόλεμοι να βοηθήσουν. Από εκεί και έπειτα είναι δικό μου θέμα το πώς θα τους χρησιμοποιήσω και δικό σας να κρίνεται αν το άνω καλά».

Keywords
Τυχαία Θέματα