«Αφεντικό» με Κερζακόφ (VIDEO)

20:02 12/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2014 - ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ

ΡΩΣΙΑ-ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Λουζνίκι

Κεφάλι στον όμιλο πήρε η Ρωσία που επικράτησε με 1-0 των Πορτογάλων και έκανε σημαντικό βήμα πρόκρισης. Οι Ρώσοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό με τον Κερζάκοφ

που βγήκε στην κόντρα και με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Πατρίσιο. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα διάστημα έντονης πίεσης από την Πορτογαλία. Ο Ακινφέεφ όμως ήταν σε μεγάλη μέρα και είπε όχι τόσο στο σουτ του Ρονάλντο (11') όσο και στην τρομερή κεφαλιά του Άλβες τέσσερα λεπτά μετά. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Ρονάλντο εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά και πάλι ο Ρώσος γκολκίπερ έδιωξε. Στο δεύτερο μέρος οι Ρώσοι ισορρόπησαν το ματς με την πρώτη αξιόλογη φάση να έρχεται στο 63' όταν οι "λούσος" απείλησαν με τον Πόστιγκα. Η Ρωσία απάντησε στο 67' με μια προσπάθεια του Γκλούσακοφ ενώ στο 82' ο Πατρίσιο έδιωξε το σουτ του Κοκόριν.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Ανιούκοφ, Β. Μπερεζούτσκι, Ιγκνάσεβιτς, Κομπάροφ, Ντενίσοφ, Σιρόκοφ, Φαϊζούλιν (46' Γκλούσακοφ), Κοκορίν, Κερζακόφ (65'Ετσένκο), Μπιστρόφ (83'Σαμέντοφ).

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Ρουί Πατρίσιο, Περέιρα, Πέπε, Μπρούνο Άλβες, Κοεντράο (20'Μιγκέλ Λόπες), Μουτίνιο, Βελόσο, Νάνι, Ρούμπεν Μικαέλ (67'Βαρέλα), Πόστιγκα (75'Έντερ), Ρονάλντο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα