«Κάποιοι πίστεψαν ότι θα ήταν εύκολο»

18:46 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός της Τουρκίας Μπόγκνταν Τάνιεβιτς έδωσε συγχαρητήρια στους Φινλανδούς για τη μεγάλη νίκη τους στην πρεμιέρα του Eurobasket, τονίζοντας ότι κάποιοι από τους παίκτες του υποτίμησαν φανερά τον αντίπαλο.«Αξίζουν συγχαρητήρια στη Φινλανδία. Έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ, στην άμυνα και την επίθεση. Ήταν καλύτεροι από μας και πολύ πιο συγκεντρωμένοι. Πάντα έχουμε μεγάλο σεβασμό απέναντι σε κάθε αντίπαλο, αλλά ίσως υποσυνείδητα κάποιοι να πίστεψαν πως θα ήταν εύκολο παιχνίδι και εξεπλάγησαν

στη διάρκεια του ματς. Όταν διαπιστώσεις πόσο δυνατός είναι ο αντίπαλος στη διάρκεια του αγώνα, τότε είναι δύσκολο να αντιδράσεις. Αν το ξέρεις από πριν, μπορείς να το αντιμετωπίσεις. Εμείς είχαμε δυσκολίες στην οργάνωση του παιχνιδιού κι αυτό δεν είναι ευθύνη μόνο των γκαρντ, αλλά όλης της ομάδας», είπε ο τεχνικός των Τούρκων, που βλέπει πλέον μόνο νίκη απέναντι στην Ιταλία: «Τώρα πρέπει να ανασυνταχθούμε για να κερδίσουμε την Ιταλία την Πέμπτη. Δεν έχει σημασία τι θα γίνει στα άλλα παιχνίδια. Πρέπει όμως να παίξουμε καλά».

Μιλώντας για την επιλογή του Τούρκογλου να σουτάρει δίποντο και όχι τρίποντο στο τέλος, ο Τάνιεβιτς τόνισε: «Δεν ήταν σχεδιασμένο να γίνει αυτό. Αλλά ίσως έπαιξε ρόλο η πίεση. Σε τέτοιες περιπτώσεις το μυαλό δεν λειτουργεί πάντα στο μάξιμουμ. Όμως αυτό δεν ήταν το μεγαλύτερο λάθος που κάναμε στο ματς. Έγιναν πολύ μεγαλύτερα λάθη νωρίτερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα