Εύκολα στον τελικό η ΑΕΚ

18:14 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

Χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερο πρόβλημα (πλην του πλαστικού χλοοτάπητα, τον οποίο οι παίκτες της θα πρέπει να συνηθίσουν εν όψει του πρωταθλήματος), η ΑΕΚ κέρδισε με 1-0 την Τριγλία Ραφήνας στο παιχνίδι που άνοιξε το τουρνουά και πήρε την πρόκριση στον τελικό. Ο Τραϊανός Δέλλας είχε επιλέξει από χθες να αφήσει τους περισσότερους «βασικούς» εκτός, εν όψει του ματς με την Ομόνοια και παρέταξε (σε διάταξη 4-2-3-1) μια ενδεκάδα που δύσκολα θα δούμε σε επίσημο παιχνίδι,

με δίδυμο τους Ρόβα, Τζανετόπουλο στα στόπερ και τους Παληαρούτα, Κάτσικα στα αμυντικά χαφ. Ωστόσο, παρά το συγκεκριμένο γεγονός, αλλά και την -ακόμη μια- προβληματική εμφάνιση του Μούργκα, ήταν καλύτερη, απειλήθηκε μόλις δύο φορές και θα μπορούσε να έχει πετύχει κι άλλο γκολ. Το σκόρ άνοιξε στο 4', όταν έπειτα από φάση διαρκείας ο Τόσκας έστειλε με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Η Ένωση είχε άλλες δύο σημαντικές ευκαιρίες με σουτ του Πόποβιτς (που έδειξε καλή εικόνα) στο 7' και το 39', τα οποία πέρασαν λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και ένα σουτ του Παυλή στο 33' από καλή θέση. Η πρώτη υποψία ευκαιρίας της Τριγλίας ήταν ένα σουτ του Μέλβιν στο 28', ενώ η πραγματικά καλή στιγμή της ήταν μια σέντρα σουτ του Σταμπέλου στο 35', καθώς δύο συμπαίκτες του δεν κατάφεραν για λίγο να βάλουν την προβολή.
ΑΕΚ: Καραγκιολίδης, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Παληαρούτας, Κάτσικας, Γροντής, Πόποβιτς, Μούργκα, Παυλής.
Τριγλία Ραφ.: Φιλιπόπουλος, Τόσκας, Κόρακας, Σταμπέλος (36' Τσιτιφώτος), Γκίκας (23' Μέλβιν), Τσέπας, Σκαφίδας,, Ράμο, Μουλάκης, Μάντζης, Στρόμπουλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα