Καπέλο: Μίλαν και Ίντερ θέλουν ακόμα καιρό

12:41 29/12/2014 - Πηγή: AEK365

Αν δεν κάνουν λάθη, Μίλαν και Ίντερ θα είναι ξανά ανταγωνιστικές, σύμφωνα με τον Φάμπιο Καπέλο ο οποίος σημείωσε πως για να το πετύχουν αυτό οι ομάδες του Μιλάνου, χρειάζεται χρόνος.
Σε δηλώσεις του στο Sky Sports Italia, ο Ιταλός τεχνικός Φάμπιο Καπέλο τόνισε: «Οι Μίλαν και Ίντερ θέλουν ακόμα καιρό. Εάν δεν κάνουν λάθη μέσα στα επόμενα τρία χρόνια, μπορούν

να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικές».
Αναφορικά με τη Ρόμα και τη Γιουβέντους: «Η Ρόμα έχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία στην ομάδα της. Η Γιουβέντους μπορεί να φτάσει ψηλά στο Τσάμπιονς Λιγκ με κάποιες μικρές τροποποιήσεις».
Για το ιταλικό ποδόσφαιρο: «Το πραγματικό πρόβλημα στο ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πως με το που προκύψει ένα νέο ταλέντο, φεύγει αμέσως στο εξωτερικό, γεγονός το οποίο αποδυναμώνει το πρωτάθλημα».
Τέλος, έκανε αναφορά και στον Αλέσιο Τσέρτσι, ο οποίος θα αγωνίζεται στη Μίλαν από το νέο έτος: «Τον θυμάμαι από τις μέρες του στη Ρόμα. Ο Τσέρτσι είναι ένα παιδί που πρέπει να καταλάβει πως το κοινό μίας μεγάλης ομάδας είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Έχει την ποιότητα για να τα πάει καλά, απλώς πρέπει να πείσει τον εαυτό του πως μπορεί να το κάνει».

Keywords
Τυχαία Θέματα