Τούρκος επιβάτης του Norman Atlantic: Είδα 4 νεκρούς με τα ίδια μου τα μάτια (VIDEO)

12:22 29/12/2014 - Πηγή: AEK365

Τη μαρτυρία ενός Τούρκου επιβάτη πως τέσσερις επιβάτες του φλεγόμενου Norman Atlantic έχασαν τη ζωή τους μεταδίδουν τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς αυτή η είδηση να επιβεβαιώνεται ούτε από το ελληνικό υπουργείο Ναυτιλίας ούτε και από τις ιταλικές Αρχές.
«Είδα τέσσερις ανθρώπους νεκρούς με τα ίδια μου τα μάτια. Είμαι σίγουρος, ήταν μπροστά μου». Αυτή είναι η φράση Τούρκου επιβάτη που διασώθηκε και αποβιβάστηκε στο Μπάρι με το πλοίο Spirit of Piraeus.
Σε ερώτηση των Ιταλών δημοσιογράφων για το αν είναι

σίγουρος για τα λεγόμενά του, ο διασωθείς απάντησε καταφατικά. Ο διασωθείς έκανε λόγο για δύο άνδρες και δύο γυναίκες, αλλά είπε πως δεν μπορεί να είναι και απόλυτα βέβαιος για το φύλο, επειδή ήταν σκοτάδι και δεν μπορούσε να δει καλά.
«Πολύς κόσμος -δυστυχώς- έπεσε στη θάλασσα. Είδα, επίσης, μια ντουζίνα ανθρώπων που επέβαιναν σε ένα σκάφος και στη συνέχεια έπεσαν στη θάλασσα, δεν ξέρω δυστυχώς τι συνέβη σε αυτούς τελικά», πρόσθεσε ο Τούρκος επιβάτης.
«Ακούγαμε να ουρλιάζουν "φωτιά", "φωτιά" και μέσα σε πέντε λεπτά όλο το πλοίο καιγόταν. Ήταν σκοτεινά και υπήρχε πολύς καπνός. Δεν υπήρχαν και πολλά να κάνουμε: πολύς κόσμος λιποθύμησε, ήμασταν απομονωμένοι», κατέληξε.

Δείτε βίντεο εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα