«Κάνουν εγκλήματα και θα πληρώσει ο Πανιώνιος»

09:54 8/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σε αναζήτηση προπονητή εν μέσω προετοιμασίας βρίσκεται ο Πανιώνιος μετά την χθεσινή παραίτηση του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου με τον Λάζαρο Κουτλίδη να ξεσπά και να επισημαίνει πως γίνονται εγκλήματα τα οποία θα πληρώσει η ίδια η ομάδα. Παράλληλα αρνήθηκε κατηγορηματικά την οποιαδήποτε σχέση του με τις μεταγραφές προσθέτοντας πως ο ίδιος θα έφερνε άλλους παίκτες.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα SPORTDAY, ο πρώην διευθυντής του

ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου τόνισε αρχικά: "Δεν δουλεύω στον Πανιώνιο, δεν έχω καμία σχέση".
- Τότε γιατί κατεβήκατε στην "πρώτη" της ομάδας στα αποδυτήρια και μιλήσατε στους παίκτες;
"Εγώ έφερα τον κ. Παναγόπουλο στον Πανιώνιο. Εγώ τον έκανα βοηθό του Μάντζιου. Εγώ τον έκανα βοηθό του Ελευθερόπουλου και εγώ είμαι αυτός που τον έκανε πρώτο προπονητή στον Πανιώνιο. Κατέβηκα να τον παρουσιάσω στους παίκτες γιατί ήταν δική μου επιλογή. Εκεί, τελείωσε και η ανάμειξη μου με τον Πανιώνιο".
- Στο Facebook γράψατε κάποια πράγματα, ανά καιρούς, που "φωτογράφιζαν", τον κ. Παναγόπουλο για όσους γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις στην Πλατεία...
"Ό,τι γράφω στο Facebook είναι καθαρά προσωπικό θέμα. Δεν έχει να κάνει με τον κ. Παναγόπουλο. Κάπου αλλού πήγαινε. Ο κ. Παναγόπουλος δεν έπρεπε να παραιτηθεί δυο μέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας".
- Υπάρχει η φημολογία ή σας καταμαρτυρούν αν θέλετε, ότι εσείς κάνετε τις μεταγραφές. Ισχύει;
"Δεν έχω καμία σχέση με τις μεταγραφές. Και δεν συμφωνώ! Όχι σε όλες τέλος πάντων. Εγώ θα έκανα άλλες επιλογές παικτών".
- Όπως;
"Δεν μπορώ να πω γιατί θα είναι σαν να εμπλέκομαι στα εσωτερικά του συλλόγου. Μπορεί να κάνω εγώ λάθος. Κάνουν εγκλήματα και θα τα πληρώσει ο Πανιώνιος!".
- Πώς κρίνετε την απόφαση του κ. Παναγόπουλου;
"Ήταν λάθος του. Ήταν η ευκαιρία του να δουλέψει στην Super League και να δείξει την δουλειά του. Είναι και Πανιώνιος".

Keywords
Τυχαία Θέματα