«Κάναμε φανταστικό Α’ μέρος»

20:36 22/3/2015 - Πηγή: AEK365

Αναφερόμενος στο ματς με την Κέρκυρα, ο Βίτορ Περέιρα μίλησε για ένα φανταστικό Α' μέρος, δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και σχολίασε την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Σήμερα κάναμε ένα φανταστικό Α' μέρος. Ήμασταν πολύ δυναμικοί και αυτό έχει να κάνει με την παρουσία των Φορτούνη και Τσόρι που είναι δημιουργικοί παίκτες και με ποιότητα. Σήμερα μου άρεσαν πολύ όλοι. Ο Ντινγκά με τον Μιλιβόγιεβιτς, ο Ντοσεβί και ο Χάρα μπροστά. Αυτό έχει να κάνει με το πως δουλεύεις και όταν έχεις χρόνο

μπροστά σου για να βελτιωθείς.

Αυτό το κάνεις όταν θέλεις η ομάδα είναι πιο επιθετική. Πρέπει όμως να έχεις την ισορροπία πίσω όταν θέλεις να απελευθερώσεις παίκτες σαν τον Τσόρι και τον Φορτούνη. Γι' αυτό είπα πως μου άρεσαν πολύ οι Ντινγκά και Μιλιβόγιεβιτς. Βοηθάς και τα άκρα έτσι. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο μέρος και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει 7 - 8 γκολ, καθώς είχαμε 7 - 8 ευκαιρίες.

Αυτό που έχουμε κερδίσει είναι 10 μέτρα στην γραμμή της άμυνας. Πιέζουμε πιο ψηλά και αυτό έχει να κάνει και με την επιστροφή του Μποτία. Είναι πολύ σημαντικό πως έχουμε κερδίσει αυτά τα μέτρα. Μου αρέσει πολύ η συνεργασία στην άμυνα. Η κατάσταση του Μποτία δεν εμπνέει καμία ανησυχία.

Δεν έχω καμία αμφιβολία πως μπορούμε να κάνουμε πιο καλά πράγματα. Αυτό γίνεται όταν δουλεύεις. Μου άρεσε πολύ όμως το Α' μέρος. Εάν ήταν δίκαιο το ποδόσφαιρο θα έπρεπε να νικάγαμε με 5-0. Ήμασταν πολύ δυναμικοί, κινητικοί, επιθετικοί και με κατοχή της μπάλας και παίζαμε αυτό το ποδόσφαιρο που μου αρέσει πολύ».

Keywords
Τυχαία Θέματα