«Καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο»

20:15 19/11/2011 - Πηγή: AEK365

Σκόραρε ένα σημαντικό γκολ και «κλείδωσε» την νίκη της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Λεονάρντο ανακηρύχθηκε MVP από τα ΜΜΕ και μετά το τέλος του αγώνα είπε για την νίκη της Ενωσης Σίγουρα η νίκη είναι πολύ σημαντική όπως και όλες. Νικήσαμε δίκαια… Στο πρώτο δεν παίξαμε πολύ καλά αλλα καταφέραμε να βάλουμε ένα γκολ.

Στο δεύτερο παίξαμε καλύτερα και σφραγίσαμε τη νίκη. Πάντα προσπαθώ να βοηθάω την ομάδα μου και ο καθένας από εμάς το κάνει αυτό. Ο θεός φέτος με βοηθάει πολύ και με σκληρή δουλειά θέλω να συνεχίσω έτσι και να είμαι καλά».

Σχετικά με το θέμα της Εθνικής Ελλάδος ο Λεονάρντο είπε «Είναι μεγάλη χαρά για μένα και αν γίνει κάτι τέτοιο θα είμαι πολύ χαρούμενος. Αγαπώ την Ελλάδα, είμαι εδώ πολλά χρόνια και με μεγάλη χαρά θα δεχτώ να φορέσω τη φανέλα της εθνικής».

Τέλος, όσον αφορά το επόμενο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό σχολίασε «Είναι κομμάτι από τη ζωή μου αλλά θα κάνω τα πάντα για να κερδίσει η ΑΕΚ. Δεν τον έχουμε δει ακόμα να παίζει, αυτό θα το κοιτάξουμε από Δευτέρα με Τρίτη για να μάθουμε πως αγωνίζεται. Έχουμε μία μέρα ξεκούρασης αλλά το ότι ο Λεβαδειακός δεν έχει παίξει ακόμα κάποιο ματς θα είναι λίγο άγνωστος σε εμάς ο τρόπος παιχνιδιού του και όλα θα είναι ανοιχτά εκείνη την στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα