Καλύτερη εμπειρία στη μεσαία κατηγορία smartphones υπόσχεται η LG

21:27 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Η LG Electronics ξεκινά από τον Απρίλιο τη διάθεση του G2 mini, του πρώτου κόμπακτ smartphone της σειράς G, στην παγκόσμια αγορά.

Το G2 mini διατηρεί τη σχεδιαστική καινοτομία του Rear Key -το βασικό πλήκτρο ενεργοποίησης της συσκευής βρίσκεται στην πίσω πλευρά, κάτω από την κάμερα. Διαθέτει οθόνη IPS

4.7 ιντσών, αποσπώμενη μπαταρία 2.440mAh, τετραπύρηνο επεξεργαστή, τη νεότερη έκδοση του Android (4.4) και θα είναι διαθέσιμο σε εκδόσεις LTE και 3G.

Το νέο G2 mini διαθέτει τη νέα λειτουργία Knock Code, που επιτρέπει στον χρήστη να ενεργοποιεί και να ξεκλειδώνει το smartphone του με μια απλή κίνηση, εισάγοντας έναν προσωπικό συνδυασμό στην οθόνη της συσκευής «χτυπώντας» την ελαφρά με τα δάχτυλά του. Η λειτουργία αυτή προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια, καθώς ο κωδικός μπορεί να αποτελείται από δύο έως και οκτώ χτυπήματα, επιτρέποντας περισσότερους από 80.000 πιθανούς συνδυασμούς. Η εισαγωγή του Knock Code μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε σημείο της οθόνης, καθιστώντας δυνατή τη χρήση της συσκευής ακόμα και με το ένα χέρι.

«Το νέο κόμπακτ G2 mini προσφέρει ένα συνδυασμό σύγχρονου και πρακτικού σχεδιασμού, εξελιγμένου hardware και χαρακτηριστικών UX που ποτέ ως τώρα δεν ήταν διαθέσιμα σε συσκευή της κατηγορίας του, κάνοντάς το μια πολύ ελκυστική επιλογή για τη μεσαία κατηγορία», είπε ο Δρ. Jong-seok Park, πρόεδρος και CEΟ της LG Electronics Mobile Communications.

Πηγή: Protothema

Keywords
Τυχαία Θέματα