Ολική επαναφορά για Απόλλωνα

21:27 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 31η αγωνιστική

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ-ΠΑΟΚ: 3-3

ΓΗΠΕΔΟ: Γεώργιος Καμάρας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δ. Στυλιάρας

Ένα από τα καλύτερα φετινά ματς στη Σούπερ Λίγκα έγινε στη Ριζούπολη όπου ο Απόλλωνας με επική ανατροπή πήρε ισοπαλία 3-3 από τον ΠΑΟΚ ο οποίος είχε προηγηθεί με τρία γκολ.

Φανταστικό το πρώτο μέρος με τον ΠΑΟΚ να απειλεί μόλις στο 4' με σέντρα-σουτ του Στοχ και στο 15' να κερδίσει πέναλτι για ανατροπή του Σπυρόπουλου. Ο Λούκας το εκτέλεσε και έκανε το 0-1. Στο 23' ο Στοχ δεν κατάφερε να νικήσει τον Γκόμες όμως τέσσερα λεπτά μετά ο Λούκας με εντυπωσιακή μπαλιά βρήκε τον Κατσικά και αυτός έκανε το 0-2. Ο Απόλλωνας προσπάθησε να αντιδράσει και στο 31' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Φαρινόλα ο οποίος με κεφαλιά από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει τον Γλύκο. Έξι λεπτά μετά ο Λούκας με ωραία ενέργεια και ιδανικό τελείωμα έγραψε το 0-3 και όλα φάνηκε να κρίνονται. Στο 40' όμως ο Απόλλωνας κέρδισε πέναλτι και ο Πετρόπουλος μείωσε. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Δεληζήσης με κεφαλιά από κοντά έκανε το 2-3 και έβαλε στο ματς την ομάδα του.

Εξαιρετικό και το δεύτερο μέρος. Ο ΠΑΟΚ μόλις στο 49' έχασε καλή ευκαιρία με τον Γκόμεζ να διώχνει το σουτ του Λούκας Στο 63' ο Χούσεν δεν κατάφερε με προβολή να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα ενώ έξι λεπτά μετά σούταρε μόλις άουτ. Στο 81' ο Νάτχο είχε ένα καλό σουτ και στο 84' ο Χούσεν με όλο το τέρμα μπροστά του έστειλε την μπάλα πάνω στον Δεληζήση. Ενώ ο ΠΑΟΚ πίεζε ο Απόλλωνας στο 86' με κεφαλιά του Πετρόπολου έκανε το 3-3. Οι δύο ομάδες είχαν από μια τεράστις ευκαιρία στις καθυστερήσεις. Πρώτα ο Απόλλωνας με τον Κόρμπο που δεν κατάφερε να νικήσει σε τετ α τετ τον Γλύκο και στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ όταν ο Χούσεν αντί να δώσει στον εντελώς αφύλακτο Λούκας προτίμησε να σουτάρει από πλάγια θέση και αστόχησε.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Λόρι Σάντσες): Γκόμες, Αργυρόπουλος (29'Φαρινόλα), Δεληζήσης, Σόντερμπεργκ, Παντελιάδης (72'Τσοκάνης), Κόρμπος, Άμπροουζ (57'Κανακούδης), Μίνγκας, Λουσέρο, Ντάλμπεργκ, Πετρόπουλος

ΠΑΟΚ (Γ.Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσικάς, Λούκας, Στοχ (73'Γεωργιάδης), Χούσεν, Σπυρόπουλος, Κάτσε, Ινσαουράλδε, Μάρτενς (62'Μαντούρο), Νάτχο (89'Σαλπιγγίδης)

Keywords
Τυχαία Θέματα