«Καλή κυκλοφορία και πίεση ψηλά»

22:32 3/7/2012 - Πηγή: AEK365

Χθες η προπόνηση έγινε με 34 ποδοσφαιριστές, ενώ σήμερα οι 37 παίκτες που βρέθηκαν στα Σπάτα χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Στις 18:00 προπονήθηκε το πρώτο, στις 19:30 το δεύτερο. Ο Βαγγέλης Βλάχος δούλεψε καλύτερα σήμερα αφού ο αριθμός των παικτών του επέτρεπε να δει αυτά που ήθελε και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες που θα κρατήσει και που μέχρι στιγμής αναμένεται να είναι μάξιμουμ πέντε.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ξεκίνησε τις προπονήσεις με πολύ… μπάλα, αφού οι παίκτες δούλεψαν στην κατοχή μπάλας, στην κυκλοφορία της

προς την επίθεση και στο φινάλε της προπόνησης έπαιξαν δίτερμα. Ο Βλάχος διέκοπτε συχνά την προπόνηση και ζητούσε από τους παίκτες «Θέλω καλή κυκλοφορία. Να δίνετε την μπάλα σίγουρα και εκεί που είναι πιο εύκολα. Οσο περισσότερο κρατάμε την μπάλα, τόσο καλύτερο για εμάς και για να κάνουμε επίθεση. Ο αντίπαλος θα τρέχει… Δεν θέλω να πουλάτε την μπάλα, γιατί θα τρέχουμε εμείς μετά. Για να αναγκάζουμε τον αντίπαλο να κάνει εύκολα το λάθος, θα πιέζουμε οργανωμένα ψηλά για να μην αφήνουμε χώρους και περιθώρια».

Keywords
Τυχαία Θέματα