Κάλαϊτζιτς: Δεν είμαστε φαβορί με ΠΑΟ

15:01 27/3/2014 - Πηγή: AEK365

Στον ΟΦΗ ζουν και αναπνέουν για την ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να διαβεβαιώνει πως η κρητική ομάδα θα είναι έτοιμη για το παιχνίδι της χρονιάς αλλά να προσθέτει πως, παρά το υπέρ της 1-0, δεν είναι το φαβορί.
Αναλυτικά όσα δήλωσε ο 36χρονος Σέρβος μέσος του ΟΦΗ, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
-Για

τον ΟΦΗ: "Δεν περιμέναμε να είμαστε τόσο ψηλά και στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Πιστέψαμε σε εμάς και μέσω της σκληρής δουλειάς είμαστε εδώ που είμαστε. Ο Σα Πίντο άλλαξε την νοοτροπία. Μας πέρασε την φιλοσοφία να είμαστε νικητές, να μπαίνουμε στον αγωνιστικό χώρο για την νίκη. Γίνεται πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή, μας δίνει αυτό που πρέπει πριν την έναρξη των παιχνιδιών".
-Για την ρεβάνς του Κυπέλλου: "Δεν είμαστε φαβορί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα, πάνε πολύ καλά. Θα έχουμε δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς θα είμαστε έτοιμοι. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς για εμάς και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό".
-Για το μέλλον του: "Έχω ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο με τον ΟΦΗ. Μετά θα αποχωρήσω, θέλω να επιστρέψω στην Σερβία εκεί που είναι η οικογένεια μου. Στην συνέχεια θέλω να βγάλω δίπλωμα προπονητή".

Keywords
Τυχαία Θέματα