«Κακή παρένθεση η Τρίπολη»

18:43 23/11/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νίκος Λαζαρίδης χαρακτήρισε κακή παρένθεση την εμφάνιση του Ατρομήτου στην Τρίπολη και τόνισε ότι αυτή η εικόνα δεν αρμόζει στο σύλλογο του Περιστερίου.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για τα λεγόμενα του Ντούσαν Μπάγεβτις στην Τρίπολη ότι η αυτή μπορεί να κάνει καλό στην ομάδα: «Τα δείγματα που έχει δείξει η ομάδα μας δεν είναι αυτά. Νομίζω ότι ήταν το χειρότερό μας παιχνίδι, αλλά από την άλλη μια τέτοια ήττα μπορεί να σου κάνει καλό. Όλοι έχουμε καταλάβει

τι έχει γίνει σ' αυτό το παιχνίδι. Όλα τα παιδιά πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε γιατί πέρασε και δεν ξανάρχεται, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Ήταν μια κακή παρένθεση και στο επόμενο παιχνίδι με την Ξάνθη πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το ότι η Ξάνθη παραμένει υπολογίσιμη ομάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία: «Είναι μια καλή ομάδα. Το ότι βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία δε λέει και κάτι. Εμείς πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ από τη δικιά μας πλευρά, πρέπει να κοιτάξουμε τη δικιά μας ομάδα και νομίζω ότι δε θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας για να μπορέσουμε να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι που είναι ο στόχος της ομάδας μας. Πρέπει σε κάθε παιχνίδι να μπαίνουμε και να κερδίζουμε».

Για το αν τους πεισμώνει η εικόνα της ομάδας του στην Τρίπολη: «Εννοείται μας πεισμώνει, είπα και πριν ότι έχουμε καλούς παίκτες στην ομάδα. Αυτή η εικόνα που δείξαμε δε μας αρμόζει. Ήταν μια κακή παρένθεση και πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια. Πρέπει να κοιτάξουμε το παιχνίδι με την Ξάνθη, να ξεχάσουμε αυτό της Τρίπολης, ώστε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και να ανέβουμε ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα».

Keywords
Τυχαία Θέματα