Και τώρα Ρεάλ!

23:47 3/4/2012 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ - ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΜΑΡΣΕΙΓ 2-0 (2-0 το πρώτο ματς)

ΓΗΠΕΔΟ: Αλιάνζ Αρένα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σβάιν Όντβαρ Μοέν (Νορβηγία)

Στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε η Μπάγερν Μονάχου που επικράτησε με 2-0 της Μαρσέιγ και στο «Αλιάνζ Αρένα». Οι Βαυαροί δίχως να... ιδρώσουν «καθάρισαν» τους Γάλλους και στην Γερμανία και προκρίθηκαν με συνολικό σκορ 4-0 (είχαν επικρατήσει 0-2 και στο «Βελοντρόμ). Πλέον η ομάδα του Γιουπ Χάινκες περιμένει την Ρεάλ Μαδρίτης στους

«4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με την «βασίλισσα» ουσιαστικά να έχει περάσει μετά το 3-0 στην Κύπρο επί του ΑΠΟΕΛ.

Ένας... μονόλογος των Βαυαρών ήταν το πρώτο μέρος στο «Αλιάνζ Αρένα». Οι γηπεδούχοι από το πρώτο λεπτό μπήκαν δυνατά στο ματς, είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έδειξαν στους Γάλλους ποιος είναι το αφεντικό. Η Μπάγερν είχε σωστή κυκλοφορία της μπάλας και προσπαθούσε κυρίως από τα άκρα με τον Φρανκ Ριμπερί να διασπάσει την άμυνα των Μασσαλών. Η πρώτη μεγάλη φάση στο παιχνίδι ανήκε στην Μαρσέιγ πάντως που απείλησε στο 9' με σουτ του Λοίκ Ρεμί. Τρία λεπτά αργότερα η Μπάγερν πέτυχε το πρώτο γκολ και τα πάντα... απλοποιήθηκαν. Ο Ριμπερί πέρασε εύκολα τον Μορέλ και έδωσε έτοιμο γκολ στον Όλιτς ο οποίος από κοντά με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Από εκεί και πέρα η ομάδα του Γιουπ Χάινκες χωρίς να ανεβάσει στροφές κρατούσε άνετα το προβάδισμα, χάνοντας μάλιστα δύο, τρεις καλές φάσεις με Όλιτς και Μίλερ. Τελικά το δεύτερο γκολ για τους Γερμανούς ήρθε στο φινάλε και συγκεκριμένα στο 37' όταν Ριμπερί-Αλάμπα έβγαλαν την ομάδα τους γρήγορα στην κόντρα, ο τελευταίος πάσαρε στον Όλιτς και ο Κροάτης έγραψε το 2-0. Στην επανάληψη και ενώ όλα είχαν κριθεί όσον αφορά την πρόκριση, το ματς ήταν κακό, χωρίς ρυθμό. Η Μπάγερν Μονάχου κρατούσε εύκολα το προβάδισμα, ελέγχοντας απόλυτα το ματς. Στο 53' «άγγιξε» δύο φορές το γκολ όταν ο Φρανκ Ριμπερί δεν μπόρεσε να νικήσει τον Μανταντά. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι δεν είχε ευκαιρίες, η Μαρσέιγ δεν έδειχνε ικανή να απειλήσει και οι Βαυαροί πανηγύρισαν την πρόκριση στους «4» του Τσάμπιονς Λιγκ με περίπατο...

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Μπόατενγκ, Λαμ, Μπάντστουμπερ, Ριμπερί, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Κροος (67' Πράνιτς), Τίμοστσουκ, Όλιτς (75' Γκόμες), Μίλερ (39' Ραφίνια).

ΜΑΡΣΕΙΓ: Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ν' Κουλού, Μορέλ (45' Αμαλφιτανό), Φανί, Σειρού, Μ' Μπιά, Μπραντάο (73' Ζινιάκ), Ρεμί (63' Καμπορέ), Αντρέ Αγιού, Βαλμπουενά.

Keywords
Τυχαία Θέματα