Και η Ρεάλ για Γκρισμάν

17:14 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Η εξέλιξη του Γάλλου εξτρέμ της Σοσιεδάδ είναι εντυπωσιακή την τελευταία διετία, κάτι που ασφαλώς δεν περνά απαρατήρητο από τους μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους.
Ήδη αρκετές ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον 22χρονο, μεταξύ των οποίων είναι η Γιουβέντους, η Άρσεναλ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Καταλαβαίνει κανείς ότι ο νεαρός επιθετικός είναι ένα από τα πιο hot ονόματα στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα αυτή την περίοδο, με τον ίδιο να εκφράζει την προτίμησή του στη Ρεάλ Μαδρίτης.
«Η Σοσιεδάδ είναι

μια εξαιρετική ομάδα, αλλά ως παιδί πάντα ονειρευόμουν να αγωνιστώ στη Ρεάλ Μαδρίτης», δήλωσε ο νεαρός Γάλλος.
Ο Γκριsμάν αγωνίζεται σε όλα τα χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας με το σύλλογο του «Σαν Σεμπαστιάν», έχοντας 168 συμμετοχές στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και έχει σημειώσει 45 τέρματα. Φέτος, μετρά ήδη 15 γκολ σε 23 εμφανίσεις στη La Liga, διανύοντας την πιο επιτυχημένη σεζόν της καριέρας του.
Κανείς δεν πρόκειται να εκπλαγεί, εάν ο 22χρονος επιλέξει να αποχωρήσει από το «Ανοέτα» για λογαριασμό μιας μεγάλης ομάδας. Με δεδομένο, μάλιστα, το ενδιαφέρον αρκετών σπουδαίων συλλόγων, ίσως το καλοκαίρι παρακολουθήσουμε ένα μεταγραφικό «θρίλερ» με πρωταγωνιστή τον εξτρέμ των Βάσκων.

Keywords
Τυχαία Θέματα