Ανακοινώνεται ο Βίντιτς

16:56 26/2/2014 - Πηγή: AEK365

Πηγές από την ιταλική ομάδα κάνουν λόγο για συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή σε συμβόλαιο δύο χρόνων με προοπτική ανανέωσης για μία ακόμη σεζόν. Για να ενεργοποιηθεί ο τρίτος χρόνος στο συμβόλαιό του, ο 32χρονος στόπερ θα πρέπει στις δύο πρώτες σεζόν να συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με την Ίντερ.
Παρά το γεγονός ότι δε βρίσκεται στην πρώτη νιότη, ο Σέρβος κεντρικός αμυντικός φέρεται να συμφώνησε με τους «νερατζούρι» σε ετήσιες αποδοχές ύψους τριών εκατ. ευρώ και, εφόσον, εξαντλήσει το

συμβόλαιό του στο Μιλάνο, θα αυξήσει κατά 10 εκατ. ευρώ περίπου τον τραπεζικό του λογαριασμό.
Αυτή η συμφωνία αναμένεται να λειτουργήσει ως βάλσαμο για τον Βίντιτς, σε μια χρονιά που η Γιουνάιτεντ παραπαίει αγωνιστικά, με αποκορύφωμα τη χθεσινοβραδινή ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε έναν αγώνα που οι πρωταθλητές Αγγλίας πραγματοποίησαν μια από τις χειρότερες εμφανίσεις τους στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.
Με την επικείμενη μεταγραφή του στην Ίντερ, θα δώσει τέλος σε μια πορεία 8,5 χρόνων στο νησί, όπου έφτασε για λογαριασμό της Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο του 2006 από την Σπαρτάκ Μόσχας έναντι 7 εκατ. ευρώ. Σε αυτό το διάστημα κατέκτησε αρκετούς τίτλους με την κορυφαία ομάδα της Αγγλίας, ενώ και ο ίδιος εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους αμυντικούς, απαρτίζοντας με τον Ρίο Φέρντιναντ ένα απροσπέλαστο δίδυμο στα στόπερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα