Και η Γιουνάιτεντ για Βερμάελεν

22:32 7/8/2014 - Πηγή: AEK365

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε την Πέμπτη το απόγευμα, ο Αρσέν Βενγκέρ άφησε -κάτι περισσότερο από ξεκάθαρα- να εννοηθεί ότι ο Τόμας Βερμάελεν όχι απλά θα πωληθεί, αλλά αποκάλυψε και τον πιθανό προορισμό του: το «Ολντ Τράφορντ»: «Η Γιουνάιτεντ είναι μία από τις ομάδες που μας έχουν κάνει πρόταση, αλλά θα προτιμούσαμε να τον πουλήσουμε σε ομάδα εκτός Αγγλίας», ήταν η ατάκα του Αλσατού κόουτς.
Με την αγορά του Κάλουμ Τσέιμπερς και τη μονιμοποίηση των Κοσιελνί-Μέρτεσακερ στο κέντρο της άμυνας, ο Βενγκέρ ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει χώρος για τον Βέλγο

σέντερ μπακ. Η Γιουνάιτεντ δίνει 15 εκατ. ευρώ, ενώ 12 εκατ. έχει προσφέρει η Μπαρτσελόνα. Το θέμα όμως είναι ότι ο παίκτης προτιμάει το Μάντσεστερ, με τους ανθρώπους της Μπάρτσα να έχουν ταξιδέψει στο Λονδίνο για να τον πείσουν.
Πάντως η Μάντσεστερ κινείται και για τον δεύτερο σέντερ μπακ που οφείλει να αγοράσει και εκεί είναι που θα ξοδέψει και τα περισσότερο. Αυτός είναι ο Μεχντί Μπενάτια, για τον οποίο η Ρόμα συζητάει από τα 35 εκατ. και πάνω.

Keywords
Τυχαία Θέματα