Καμπς: Οργανωμένη και δυνατή στην άμυνα η Ελλάδα

13:20 6/6/2014 - Πηγή: AEK365

Στο τεχνικό επιτελείο του Χοσέ Πέκερμαν στην Κολομβία συμμετάσχει ο Πατρίσιο Κάμπς. Ο Αργεντίνος παλαίμαχος που πέρασε και από τον ΠΑΟΚ μίλησε για το Μουντιάλ και αναφέρθηκε στην Εθνική μας.

"Είναι τρεις αντίπαλοι τους οποίους σέβομαι πάρα πολύ. Δουλεύουμε πλέον για το ματς κόντρα στον πρώτο από τους αντιπάλους μας , την Ελλάδα σ' ένα ματς το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό για την πορεία μας στη διοργάνωση. Η Ελλάδα

χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή γιατί είναι ένα οργανωμένο σύνολο και διαθέτει πολύ δυνατή άμυνα που δυσκολεύει τις αντιπάλους της» είπε ο Καμπς ενώ σ' ανάλογο μήκος κύματος με τον Αργεντινό κόουτς της ομάδας βρέθηκε και ο συμπατριώτης του Νέστορ Λορένσο. «Είμαστε σε καλή κατάσταση , έχουμε πολύ ενέργεια και στο Μουντιάλ θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε την ισορροπία ανάμεσα στην άμυνα και την επίθεση που είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό στο παιχνίδι. Στο φιλικό κόνυτρα στην Ιορδανία πρέπει να χρησιμοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερες αλλαγές για να δοθούν αγωνιστικά λεπτά για εκείνους που χρειάζονται να αποκτήσουν ρυθμό. Η Ελλάδα έχει μία επίθεση που παίζει σε γραμμή, αγωνίζεται με έναν παίκτη μπροστά και το ζητούμενο είναι πως θα τους εξουδετερώσουμε και με ποιο τρόπο θα μπορέσουμε να βγούμε εμείς στην αντεπίθεση» είπε ο έτερος συνεργάτης του Πέκερμαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα