«Καμπανάκι» Βαλβέρδε για τις κάρτες

09:06 4/2/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πολλές κίτρινες κάρτες, ενόψει και των πολύ δύσκολων αγώνων που ακολουθούν, έχουν προβληματίσει τον Ερνέστο Βαλβέρδε ο οποίος ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού να μην παρασυρθούν και να μείνουν συγκεντρωμένοι στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Σε ομιλία προς τους παίκτες, ο προπονητής του Ολυμπιακού

τόνισε: "Μείνετε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι σας. Δεν θέλω να παρασυρθείτε και δεν θέλω να απαντήσετε στις προκλήσεις που θα δεχτείτε. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην δεχτείτε ανόητες κάρτες. Επίσης, δεν χρειάζεται να βοηθήσετε να αυξηθεί η ένταση. Να αφήσουμε τον διαιτητή να κάνει την δουλειά του και να τιμωρήσει όποιον προκαλέσει".

Στα αγωνιστικά, ο Βάσκος τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει από την αρχή τον Ντιόγκο στην επίθεση στο ματς της Τούμπας ενώ θέση στην επίθεση διεκδικούν και οι Καζίμ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Πάντελιτς. Κατά τα άλλα ο Μέγιερι θα είναι τερματοφύλακας, με στόπερ τους Αβραάμ Παπαδόπουλο και Μέλμπεργκ, δεξιό μπακ τον Χολέμπας και αριστερό είτε τον Μοντέστο είτε τον Τοροσίδη. Ορμπάιθ και Μανιάτης θα είναι σίγουρα τα δυο χαφ στο κέντρο με τον τρίτο να είναι είτε ο Φουστέρ, είτε ο Ιμπαγάσα είτε ο Μακούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα