«Καμπανάκι» Σάντος για τα στημένα

10:08 28/2/2012 - Πηγή: AEK365

Την Τετάρτη στο Παγκρήτιο, η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει το Βέλγιο σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του EURO 2012 με τον Φερνάντο Σάντος να ζητά από τους Έλληνες διεθνείς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων καθώς εκεί πιστεύει ο ομοσπονδιακός τεχνικός πως είναι το δυνατό σημείο των Βέλγων.
Παράλληλα ο Σάντος τόνισε στους παίκτες του σε ό,τι αφορά στην εθνική ομάδα του Βελγίου: "Είναι μια ομάδα αρκετά γρήγορη με παίκτες αρκετά δυνατούς. Είναι αρκετά πειθαρχημένοι στον αγωνιστικό χώρο

και τακτικά όλοι τους είναι αρκετά καλοί".

Με βάση τα όσα έδειξε στην χθεσινή προπόνηση σε δοκιμή δέκα εναντίον δέκα, ο Σάντος σκέφτεται να ξεκινήσει με τερματοφύλακα τον Καρνέζη, δεξί μπακ τον Τοροσίδη, αριστερό μπακ τον Χολέμπας και στόπερ τον Παπασταθόπουλο. Μανιάτης, Φωτάκης, Κατσουράνης θα είναι η τριάδα των χαφ ενώ για τις πτέρυγες, ο Σάντος σκέφτεται να τοποθετήσει δεξιά τον Σαλπιγγίδη με τον Σαμαρά να πηγαίνει αριστερά και τον Γκέκα να είναι στην κορυφή της επίθεσης. Παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας θα είναι είτε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είτε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος.
Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδος αναχωρεί το μεσημέρι για το Ηράκλειο όπου το απόγευμα θα κάνει και την τελευταία της προπόνηση στο Παγκρήτιο πριν το αυριανό παιχνίδι με το Βέλγιο.

Keywords
Τυχαία Θέματα