Ίζακσον: Ανοικτός σε προτάσεις

10:16 24/12/2011 - Πηγή: AEK365

Την στιγμή που τα ολλανδικά Μέσα υποστηρίζουν πως ο Ολυμπιακός έχει έρθει σε συμφωνία με την Αϊντχόφεν για την απόκτηση του Αντρέας Ίζακσον, ο 30χρονος Σουηδός τερματοφύλακας υποστήριξε πως είναι ανοικτός σε προτάσεις ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει κάτι που να τον κρατάει στην Ολλανδία.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportbladet", ο Ίζακσον τόνισε: "Είμαι ανοιχτός σε όλες τις προτάσεις. Δεν είναι ότι με κρατάει κάτι εδώ ή πρέπει να πάω κάπου συγκεκριμένα.

Η οικογένειά μου νιώθει το ίδια. Μπορούμε να διαλέξουμε ό,τι θέλουμε. Δεν είμαι αρνητικός σε μια μεταγραφή μου τον Γενάρη. Θα δούμε τι θα γίνει...".

Σημειώνεται πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε είναι μεν ικανοποιημένος από την παρουσία του Μπάλας Μέγιερι αλλά θα ήθελε εναλλακτική λύση πρώτης γραμμής για την θέση του τερματοφύλακα με την απαραίτητη προϋπόθεση να είναι καλός με την μπάλα στα πόδια μιας και θα χρειαστεί να παίζει συχνά και ως λίμπερο. Πέρα του Ίζακσον, στον Ολυμπιακό εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις τερματοφυλάκων όπως του Καμενί, του Κούτσιακ και του Σηφάκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα