Τα 10 εκατ. ευρώ του επενδυτή και η συνάντηση κορυφής

10:01 24/12/2011 - Πηγή: AEK365

SPORTDAY

Το ενδιαφέρον που έδειξε η «Sabanci Holding» και οι επαφές που είχε με την τουρκική εταιρία ο Σταύρος Αδαμίδης, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ, εκεί όπου τονίζονται οι φόβοι και το λάθος που έγινε, ώστε οι διαπραγματεύσεις να πέσουν στο... κενό. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στη χθεσινή συνάντηση κορυφής, ανάμεσα σε Αδαμίδη, Γκρέταρσον και Κωστένογλου, την κλήρωση του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, αλλά και την αναβολή στην απόφαση της

υπόθεσης Ψωμιάδη.

GOAL

Ανακοινώσεις και περισσότερα στοιχεία αναμένονται να γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες, αναφορικά με τον άγνωστο- μέχρι στιγμής- υποψήφιο επενδυτή, όπως ισχυρίζεται η διοίκηση και αυτό είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από κει και πέρα επικρατεί προβληματισμός στην ΠΑΕ μετά και τη νέα αναβολή που πήρε η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη, ενώ αναφορά γίνεται και στη χθεσινή συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη, Νίκου Κωστένογλου και Άρναρ Γκρέταρσον.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Η Χθεσινή συνάντηση ανάμεσα στους Αδαμίδη, Γκρέταρσον και Κωστένογλου, είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, εκεί όπου τονίζεται πως οι τρεις άντρες συμφώνησαν να προχωρήσουν σε μεταγραφική κίνηση ενός επιθετικού μόνο αν υπάρξει κάτι εξαιρετικό ή αν υπάρξει πώληση κάποιου παίκτη, με τον Μανωλά να είναι αυτός που πιθανότατα θα μπορούσε να φέρει χρήματα στα ταμεία της ΠΑΕ. Από κει και πέρα, αναφορά γίνεται και στο θέμα της Γενικής Συνέλευσης, εκεί όπου αναμένεται τελικά να υπάρξει απαρτία, καθώς το ποσοστό των μετοχών του Νοτιά θα εκπροσωπηθεί από τον Σταύρο Αδαμίδη, ενώ θα συζητηθεί και η ΑΜΚ με τιμή της μετοχής στο 1,2 ευρώ. Αναφορά γίνεται και στην κλήρωση του Κυπέλλου, εκεί όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει σε μονό παιχνίδι τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αλλά και στην αναβολή που πήρε η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει η ΑΕΚ κατά της οικογένειας Ψωμιάδη.

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Την πρόθεσή του να βάλει έως και 10 εκατ. ευρώ, στην προσεχή τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ ΑΕΚ, εξέφρασε ο άγνωστος υποψήφιος επενδυτής, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Σταύρο Αδαμίδη. Αυτό είναι το βασικό θέμα της εφημερίδας, η οποία παράλληλα τονίζει πως επικρατεί αισιοδοξία μετά τις επαφές που έχουν ο πρόεδρος της ΑΕΚ με τον Γιάννη Βλάχο. Από κει και πέρα, γίνεται αναφορά στην χθεσινή κλήρωση για το Κύπελλο, εκεί όπου η «πάνοπλη» Ένωση θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ σε μονό παιχνίδι στην Τούμπα. Αναφορά γίνεται και στην συνάντηση κορυφής, εκεί όπου αποφασίστηκε πως μεταγραφή θα γίνει μόνο αν προκύψει κάποιο «λαχείο», με τις θέσεις της επίθεσης και του κέντρου της άμυνας, να είναι οι πιο σημαντικές για να υπάρξουν προσθήκες. Τέλος, γίνεται λόγος για προσπάθεια πρόσληψης του Αντώνη Κέζου, ενώ για τη νέα αναβολή στην απόφαση της υπόθεσης Ψωμιάδη, η εφημερίδα κάνει λόγο για «μαγειρέματα», που προκαλούν ανησυχία στην ΠΑΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα