Ιβάνοβιτς: Προετοιμασμένοι για τα δύσκολα

20:19 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο αμυντικός των «μπλε» προετοίμασε τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τις επόμενες αναμετρήσεις, ζητώντας σκληρή δουλειά και αφοσίωση: «Όταν επιστρέψουμε από τις εθνικές ομάδες, το πρόγραμμα θα είναι δύσκολο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να ανέβουμε στην κορυφή και να χρησιμοποιούμε όλους τους παίκτες. Νομίζω ότι κινούμαστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Αυτή η χρονιά θα είναι πολύ δύσκολη, το πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο. Όλες οι ομάδες έχουν καλές και κακές στιγμές. Το σημαντικότερο είναι στην κακή

σου περίοδο να βρίσκεις τρόπο να παίρνεις τους βαθμούς. Η Άρσεναλ πράγματι τα πάει πολύ καλά αυτή την περίοδο, αλλά η σεζόν είναι ακόμα μεγάλη».

Στη συνέχεια της συνέντευξής του, ο Σέρβος αμυντικός ρωτήθηκε για την ποιότητα που προσδίδουν στους Λονδρέζους οι δύο πρώην ποδοσφαιριστές της Ανζί, Γουίλιαν και Ετό: «Και οι δύο είναι τρομερά ποιοτικοί. Ο Γουίλιαν απέδειξε ότι έχει περιθώρια βελτίωσης. Μας εντυπωσίασε και περιμένουμε πολλά από εκείνον. Το γκολ που σημείωσε στη Νόριτς ήταν σημαντικό για εκείνον, για την αυτοπεποίθηση και το κίνητρο. Ο Ετό είναι ένας τύπος ακόμα νέος στην ομάδα μας και προσπαθούμε να τον εγκλιματίσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα».

Keywords
Τυχαία Θέματα