Ήττα σοκ για Στουτγκάρδη

00:03 5/10/2012 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 5ος ΟΜΙΛΟΣ - 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΜΟΛΝΤΕ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ 2-0
ΓΗΠΕΔΟ: Άκερ Στάντιον
Ήττα σοκ για την Στουτγκάρδη η οποία έχασε με 2-0 απο την Μόλντε και έμεινε στον 1 πόντο. Λίγα πράγματα στο πρώτο μέρος με τους Γερμανούς πάντως να έχουν τον έλεγχο στο ματς και να είναι καλύτεροι. Μάλιστα με τον Ιμπίσεβιτς είχαν δύο καλές στιγμές

για να σκοράρουν, αλλά ο Βόσνιος φορ δεν τα κατάφερε. Στο δεύτερο μέρος η Μόλντε ισορρόπησε κάπως στο ματς και έψαξε και εκείνη το γκολ. Τα κατάφερε μάλιστα να σκοράρει στο 58' όταν ο Μπρεγκέτ νίκησε τον Ούλριχ για το 1-0. Όλα τελείωσαν στο 88' όταν ο Τσίμα διαμόρφωσε το τελικό 2-0.
ΜΟΛΝΤΕ: Πέτερσεν, Λίνες, Στένσιλντ, Φόρεν, Σίμονσεν, Χέσταντ, Χουσείν (81' Γκατ), Εικρέμ, Σταμένστρο (46' Μοστρόμ), Τσίμα, Ντιουφ (30' Μπρεγκέτ).
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ: Ούλριχ, Ρούντιγκερ (82' Μποκά), Τάσι, Νίεντερμειερ, Μολινάρο, Κουζμάνοβιτς, Γκέντνερ, Χάιναλ (68' Χολτσχάουζερ), Χάρνικ, Τραορέ (67' Κακάου), Ιμπίσεβιτς.

ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1-0
ΓΗΠΕΔΟ: Νασιονάλ Αρένα
Μετά απο ένα κακό ματς η Στεάουα νίκησε με 1-0 την Κοπεγχάγη και ανέβηκε στους 4 πόντους. Μέτριο ήταν το πρώτο μέρος με το ματς να είναι μοιρασμένο και τις δύο ομάδες να κοιτάζουν περισσότερο το πως θα κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα τους. Κακό ματς και στην επανάληψη με την Στεάουα να έχει πάντως ορισμένες καλές φάσεις για να σκοράρει. Τελικά τα κατάφερε στο 83' όταν ο Νίκολιτς νίκησε τον Βίλαντ και έκανε το 1-0.
ΣΤΕΑΟΥΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ: Ταταρουσάνου, Ματέι (64' Ρουσέσκου), Γκάρντος, Χιρίχες, Παρβουλέσκου, Πιντιλίι, Μπουρτσεάνου, Πόπα, Τανάσε, Πρεπελιτά (46' Τσιπσίου), Αντί (46' Νίκολιτς).
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Γιάκομπσεν, Σίγκουρντσον, Στάντγκααρντ, Μπένγκτσον (86' Σαντέν), Κρίστενσεν, Κλαουντεμίρ, Γκίσλασον (73' Βίνγκααρντ), Ντελάνει, Γιόργκενσεν, Κορνέλιους.

Keywords
Τυχαία Θέματα