Ήττα για τη Λαμία

20:19 13/3/2015 - Πηγή: AEK365

FOOTBALL LEAGUE 25η αγωνιστική

ΤΥΡΝΑΒΟΣ-ΛΑΜΙΑ: 2-1

Ο Τύρναβος υποχρέωσε σε ήττα την Λαμία με 2-1. Το σκορ άνοιξε μόλις στο 4' για τους γηπεδούχους ο Γκούρτσας με προβολή, μετά από σέντρα του Λαμπρόπουλου από τα αριστερά.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να απαντήσουν στο 20' με τον Κώστα Νεόφυτο. Σε ωραία αντεπίθεση, ο Ντελέκος

έδωσε στον Πέρεθ και εκείνο με τη σειρά του πάσαρε στον Νεόφυτο, ο οποίος μόνος απέναντι από τον Πρίφτη πλάσαρε για το 1-1.

Ωστόσο ο Τύρναβος πέτυχε και δεύτερο γκολ και συγκεκριμένα στο 63'. Ο Μιλουτίνοβιτς έβγαλε μπαλιά-τρύπα στον Ποκόνγκ, και εκείνος μπήκε στην μεγάλη περιοχή και πλάσαρε εύστοχα για το 2-1 το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Ετσι οι γηπεδούχοι έφτασαν τους 25 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι έμειναν στους 41 και πλέον ο Ολυμπιακός Βόλου απειλεί να τους πλησιάσει στους 3.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Α. Χαραλαμπίδης): Πρίφτης, Στεργιανός, Λαμπρόπουλος, Σουλιώτης, Mιλουτίνοβιτς, Καραμανλης, Ποκόνγκ (86' Δημητρίου), Γεωργίου (79' όττα), Νταντίδης (55' Παπασσάβας), Γκουρτσας, Ιβανιδης.

ΛΑΜΙΑ (Π. Δερμιτζάκης): Μπλάζιτς, Ζουλιώτης (76' Νικλητσιώτης), Κακαράς, Νεόφυτος, Ρεπετσάς, Ομπράντοβιτς (60' Χαϊκάλης), Κωστόπουλος, Ντελέκος (83' Γιαννιτσάνης), Πέρεθ, Ανρί Καμαρά, Τζον Καμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα