Ιτάνζ: Δεν μας απασχολούν τα προβλήματα του ΠΑΟ

12:23 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

Το απόγευμα στην Λιβαδειά ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων με τον Σαρλ Ιτάνζ να υπογραμμίζει πως οι παίκτες του Ατρομήτου δεν ασχολούνται με τα προβλήματα των "πράσινων" αλλά μόνο στον τρόπο με τον οποίο θα μπορέσουν να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο τερματοφύλακας του Ατρομήτου στην NOVA
- Ο Ατρόμητος έχει ξεκινήσει με επτά βαθμούς και χωρίς να έχει δεχτεί γκολ

ενώ ακολουθεί ένα δύσκολο ματς με τον Παναθηναϊκό. Πως περιμένεις το παιχνίδι αυτό;
"Έχουμε ξεκινήσει αρκετά καλά την χρονιά στο πρωτάθλημα. Πιστεύω ότι ακόμα χτίζουμε την ομάδα, χτίζουμε τον ρυθμό μας, αλλά για την ώρα τα πηγαίνουμε καλά. Τώρα ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ανυπομονούμε για αυτό. Νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε αυτή την πρόκληση".
- Πολλοί λένε ότι έχετε την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα, μέλος της οποίας είσαι κι εσύ. Εσύ τί λες γι' αυτό, έχει αναπτυχθεί σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ σας;
"Από την δική μου οπτική γωνία, η άμυνα ξεκινά από τους επιθετικούς. Νομίζω ότι για την ώρα όλοι κάνουν την δουλειά τους, συνεπώς είναι προφανές πως γίνεται πιο εύκολο για εμάς πίσω να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και να είμαστε συνεπείς. Μακροπρόθεσμα είναι καλό ότι όλοι λειτουργούν καλά αμυντικά. Στο ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου, οι μικρές λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά και εμείς μπορούμε να σκοράρουμε ακόμα και από στημένες φάσεις ή στις αντεπιθέσεις. Όλοι μπορούν να σκοράρουν. Έχουμε διαφορετική ομάδα από πέρσι, γιατί πέρσι είχαμε τον καλύτερο επιθετικό του πρωταθλήματος. Αυτή την χρονιά παίζουμε με διαφορετικό σύστημα, αλλά είμαστε αρκετά συνεπείς".
- Βλέπεις διαφορές στην επιθετική λειτουργία της ομάδες σε σχέση με πέρσι, καθώς ενώ κάνει ευκαιρίες εντούτοις είναι πιο αναποτελεσματική;
"Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όσο ο καθένας κάνει σωστά την δουλειά του και όσο δεν δεχόμαστε γκολ ακόμα μπορούμε να κερδίζουμε. Σύμφωνα με την εμπειρία μου όσο κρατάς ανέπαφη την εστία σου μπορείς να κερδίζεις. Δεν είναι ατομική δουλειά το σκοράρισμα, είναι ομαδική δουλειά και πρέπει να προσπαθήσουμε να συνεχίζουμε να είμαστε όλοι μαζί".
- Το μηδέν στην άμυνα μπορεί να είναι και το κλειδί στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό;
"Όχι μόνο με τον Παναθηναϊκό, αλλά με κάθε ομάδα. Ακόμα και με μικρότερες ομάδες όπως ο Πλατανιάς και η Κέρκυρα μπορεί να χάσεις και δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν αντίπαλο. Πρέπει να παραμείνουμε σοβαροί ανεξαρτήτως με το ποιον παίζουμε, ακόμα και αν αυτός λέγεται Νιούκαστλ, πρέπει να κάνουμε σωστά την δουλειά μας. Δεν μας νοιάζει ποιος είναι ο επόμενος αντίπαλος, εμείς πρέπει να ανησυχούμε και να είμαστε προσεκτικοί με την δική μας κατάσταση".
- Πως βλέπεις τον Παναθηναϊκό, ο οποίος έχει κάποια προβλήματα και βρίσκεται πέντε βαθμούς κάτω από τον Ατρόμητο;
"Νέο παιχνίδι, νέα αρχή. Μόνο αυτό θέλω να πω. Δεν μας απασχολούν τα προβλήματα των άλλων ομάδων, εμείς συγκεντρωνόμαστε μόνο στα παιχνίδια και να κερδί
Keywords
Τυχαία Θέματα