Αλέγκρι: Για να φτάσουμε ψηλά, πρέπει να βελτιωθούμε

14:55 17/12/2012 - Πηγή: AEK365

Η τέταρτη σερί νίκη της Μίλαν στο πρωτάθλημα, 4-1 την Πεσκάρα, δεν εμπόδισε τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να εκφράσει τα παράπονα του για την εικόνα των παικτών του υπογραμμίζοντας πως αν θέλουν η ομάδα να φτάσει πιο ψηλά θα πρέπει να βελτιωθούν περισσότερο.

Σε δηλώσεις του μετά το 4-1 ο προπονητής της Μίλαν τόνισε: "Για ακόμα μια φορά αμυνθήκαμε άσχημα σε στημένη φάση και δεχτήκαμε γκολ. Αυτό πρέπει να το κοιτάξουμε, να δουλέψουμε και να το διορθώσουμε. Επίσης, μετά το 2-0, δώσαμε χώρο στην Πεσκάρα και κινδυνεύσαμε

να δεχτούμε ακόμα και την ισοφάριση. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δίνουμε το δικαίωμα στους αντιπάλους μας να επιστρέφουν στον αγώνα. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε αρκετά καλά. Καλά παίξαμε και προς το τέλος. Αλλά δεν έπρεπε να χαλαρώσουμε μετά το 2-0. Αυτό με ενόχλησε. Αν θέλουμε να φτάσουμε ψηλά, πρέπει να βελτιωθούμε περισσότερο. Αναγνωρίζω πως η ομάδα ανεβάζει την απόδοση της από παιχνίδι σε παιχνίδι αλλά αυτή η απόδοση ίσως δεν θα φτάσει σε κάποια παιχνίδια".
Για το προσεχές παιχνίδι κόντρα στην Ρόμα, ο Αλέγκρι δήλωσε: "Σε αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να αμυνθούμε σωστά, αφού η Ρόμα παίζει πολύ καλά το επιθετικό παιχνίδι. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο όμως θα μας απασχολήσει από αύριο. Σήμερα ας πανηγυρίσουμε μια σημαντική νίκη. Ακόμα και αν έχω παράπονα, αναγνωρίζω πως η επιτυχία μας αυτή είναι σημαντική".

Keywords
Τυχαία Θέματα