«Ήρθε η ώρα για το πρωτάθλημα»

10:14 29/8/2012 - Πηγή: AEK365

Αρχικά, ο Αμερικανός παίκτης δήλωσε: «Έχω ακούσει αρκετές φορές ότι σε τρία ή τέσσερα χρόνια, αυτή η λίγκα θα είναι δική μου... Δεν μου αρέσει αυτό επειδή νομίζω ότι έχω καθιερωθεί. Η ώρα μου είναι τώρα. Αισθάνομαι ότι έχω αποδείξει τον εαυτό μου τα τελευταία 5 χρόνια και ότι είμαι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο πρωτάθλημα. Έχω πολύ δρόμο ακόμα για να γίνω ο απόλυτα καλύτερος, αλλά η ώρα μου είναι τώρα και αρχίζω να μπαίνω στην καλύτερή μου περίοδο».

Στην συνέχεια, ο Αμερικανός παίκτης υπογράμμισε: «Ανέκαθεν αισθανόμουν ότι ανήκω στους κορυφαίους και απλά πρέπει να συνεχίσω να

δουλεύω για να διατηρηθώ εκεί. Είναι ωραίο να είσαι μέρος μιας σπουδαίας ομάδας παικτών και να κάνεις κάτι ιδιαίτερο για την πατρίδα σου. Ήταν η κορυφαία στιγμή. Όχι μόνο επειδή κατακτήσαμε το χρυσό μετάλλιο, αλλά για τις αναμνήσεις. Κάθε μέρα ήταν διασκεδαστική».

Σχετικά, με την περσινή ήττα των Θάντερ στους τελικούς απέναντι στους Χιτ, τόνισε: «Από τους τελικούς έμαθα πολλά χάνοντας και μπορώ να μάθω ακόμα περισσότερα. Όλοι πρέπει να παίξουν και μου αρέσουν οι δικές μας πιθανότητες. Δεν πρόκειται να αφήσω τον κόσμο να καθορίσει την καριέρα μου εάν δεν κατακτήσω ένα πρωτάθλημα. Θα συνεχίσω να απολαμβάνω αυτό που κάνω και ελπίζω να φτάσω εκεί, αργά ή γρήγορα».

Keywords
Τυχαία Θέματα