Ιωαννίδης: Παράδειγμα η Εθνική Ελλάδας

14:52 22/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Γιάννης Ιωαννίδης ανέλαβε τα καθήκοντα του ως υφυπουργός Αθλητισμού και κατά την διαδικασία παραλαβής σημείωσε πως η Εθνική Ελλάδας απέδειξε πως οι Έλληνες μπορούν να καταφέρουν πολλά αν δουλέψουν ομαδικά.

Αρχικά ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού τόνισε: "Η Εθνική μας απέδειξε ότι ο Έλληνας μπορεί να καταπλήξει όταν υπάρχει η ομαδικότητα".
Στην συνέχεια πρόσθεσε: "Πρέπει να συνεργαστούμε όλα τα κόμματα, το χρωστάμε στους πολίτες γιατί αυτοί έκαναν τόσες θυσίες. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Ο κ. Μπιτσαξής ήταν μόνος του εδώ για τρία χρόνια

και ο αθλητισμός λειτούργησε από τις δικές του υπεράνθρωπες προσπάθειες".
Για την υπαγωγή του Αθλητισμού στο ίδιο υπουργείο με αυτό του Πολιτισμού και της Παιδείας, ο Γιάννης Ιωαννίδης δήλωσε: "Έλεγα χρόνια πως ο αθλητισμός πρέπει να πάει στο Υπουργείο Παιδείας".
Ο απερχόμενος γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Παναγιώτης Μπιτσαξής βρίσκεται στο Γκνανσκ για να παρακολουθήσει τον αγώνα της Ελλάδας με την Γερμανία για το EURO 2012 με τον υφυπουργό Αθλητισμού να δηλώνει: "Ο κ. Μπιτσαξής θα είναι παρών σήμερα στον αγώνα κι ελπίζω να είναι γουρλής".
Τέλος ο Γιάννης Ιωαννίδης προανήγγειλε την επαναφορά των προνομίων για τους αθλητές καθώς όπως είπε πρέπει να υπάρχουν κίνητρα.
Νωρίτερα ο Παναγιώτης Μπιτσαξής είχε παραιτηθεί από την θέση του γενικού γραμματέα Αθλητισμού και είχε πει για τον νέο υφυπουργό Αθλητισμού: "Ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι ένας παλιός γνώριμος και θα κάνει το παν για να μας προσφέρει έναν αθλητισμό που μας αξίζει. Εδώ και δύο χρόνια οι Κασσάνδρες έλεγαν πως ο αθλητισμός θα καταρρεύσει, αλλά δεν επιβεβαιώθηκαν. Ενημέρωσα τον κ. Ιωαννίδη για την προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο αθλητισμός αναβαθμίζεται και είναι σωστή η συνένωση του αθλητισμού με την παιδεία".

Keywords
Τυχαία Θέματα