Ιντζάγκι: Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε

15:58 19/9/2014 - Πηγή: AEK365

Το πρώτο σοβαρό τεστ, ως προπονητής της Μίλαν, καλείται να δώσει ο Πίπο Ιντζάγκι το βράδυ του Σαββάτου καθώς η ομάδα του υποδέχεται τη Γιουβέντους με τον ίδιο να υποστηρίζει πως η Μίλαν δεν έχει να χάσει τίποτα.
Σε δηλώσεις του ο Ιταλός τεχνικός της Μίλαν τόνισε: "Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στο Σαν Σίρο, ο κόσμος μπορεί να μας βοηθήσει να τα καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να χαρίσουμε στους οπαδούς μας και στη διοίκηση μια μεγάλη χαρά.
Έχουμε παίξει κόντρα στη

Γιουβέντους στο Trofeo Tim και τη νικήσαμε. Μπορεί να ήταν φιλικό προετοιμασίας αλλά είχαμε το σωστό πνεύμα.
Θα ήταν καλύτερο για μας να παίζαμε με τη Γιουβέντους σε μερικούς μήνες ώστε να είμαστε πιο πλήρεις. Είναι ενισχυμένοι από πέρσι και έχουν να δεχτούν γκολ από τις 28 Απριλίου".
Για τα σενάρια του καλοκαιριού που ήθελαν τον πρώην τεχνικό της Γιουβέντους, να αναλαμβάνει τον πάγκο της Μίλαν, ο Ιντζάγκι είπε: "Είναι φυσιολογικό μια ομάδα όπως η Μίλαν να έχει να σκεφτεί να προσλάβει έναν από τους καλύτερους προπονητές των τελευταίων χρόνων. Είμαι ευχαριστημένος που ο Γκαλιάνι με συνέκρινε μαζί του".
Τέλος, για τη παρουσία στον αντίπαλο πάγκο του πρώην προπονητή της Μίλαν, Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο Ιντζάγκι ξεκαθάρισε πως είναι μάχη Μίλαν-Γιουβέντους και όχι Ιντζάγκι-Αλέγκρι.

Keywords
Τυχαία Θέματα