Ινιέστα: Θα ταιριάξει ο Μαρτίνο στο μοντέλο μας

14:16 23/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Χεράρδο Μαρτίνο είναι εκείνος που αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα με τον Αντρές Ινιέστα να υποστηρίζει πως θα ταιριάξει στο μοντέλο της πρωταθλήτριας Ισπανίας και πρόσθεσε πως πρόκειται για έναν καλό προπονητή.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα MARCA τόνισε: "Αυτό που αποφάσισε ο σύλλογος είναι το καλύτερο για την ομάδα. Πιστεύω ότι θα ταιριάξει στο μοντέλο μας. Είναι μια καλή απόφαση. Τον ξέρω σαν πρόσωπο, τον είχα δει στο Mundial της Νότιου Αφρικής. Φαίνεται καλός προπονητής".
Για την μεταγραφή του Νεϊμάρ και για το ενδιαφέρον της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον Σεσκ Φάμπρεγας ο Ινιέστα δήλωσε: "Με την μεταγραφή του Νεϊμάρ, θα βελτιωθούμε και θα έχουμε πιο πολλές επιλογές για να διεκδικήσουμε όλους τους τίτλους. Η Ρεάλ θα είναι μια από τις κύριες αντιπάλους μας και η Μπάγερν θα είναι πιο δυνατή με τον Γκουαρδιόλα. Ο Τίτο μας έδωσε πολύ δύναμη με την προσπάθεια που κάνει να ξεπεράσει την ασθένεια του. Η απόφαση του Τιάγκο να φύγει ήταν προσωπική και την δεχτήκαμε.Εγώ πιστεύω ότι θα μείνει στην Μπαρτσελόνα ο Σεσκ".

Keywords
Τυχαία Θέματα