Ηλικιωμένη τσάκωσε ανήλικους ληστές

15:03 25/9/2012 - Πηγή: AEK365

Δυο ανήλικα παιδιά, ένα αγόρι κι ένα κορίτσι, επιχείρησαν να αρπάξουν χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Καβάλα όμως η γριούλα αποδείχθηκε πιο πονηρή με τα παιδιά να συλλαμβάνονται λίγο αργότερα.

Οι ανήλικοι δράστες, μία 13χρονη και ένας 14χρονος, χτύπησαν την πόρτα της 79χρονης και ενώ η πρώτη την κρατούσε απασχολημένη, ο δεύτερος τρύπωσε στο εσωτερικό και προσπάθησε να αρπάξει το κομπόδεμά της. Όμως, δεν πρόλαβε, καθώς η ηλικιωμένη κατάλαβε τι έκανε και τον τσάκωσε

στα πράσα! Τα δυο παιδιά τράπηκαν σε φυγή, αλλά συνελήφθησαν σε μικρή απόσταση από αστυνομικούς της Ασφάλειας και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών καβάλας.

Άλλο ένα ζευγάρι Ελλήνων κλεφτών, μια 19χρονη και ένας 18χρονος, τρύπωσαν σε ένα σπίτι στην πόλη της Ρόδου και άρχισαν να «σηκώνουν» τα... σκευή οικιακής χρήσης! Όμως, τους πήρε είδηση η ιδιοκτήτρια που άρχισε να τους καταδιώκει και, λίγο πιο μακριά, έπεσαν στα χέρια ανδρών της Ασφάλειας. Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και επιστράφηκαν στην ιδιοκτήτριά τους, ενώ οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

Δυο γυναίκες τρύπωσαν σε ένα κατάστημα στο Ζηπάρι της Κω τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης ήταν απασχολημένος και εν ριπή οφθαλμού άρπαξαν από το ταμείο 1.600 ευρώ! Όταν, όμως, ο καταστηματάρχης κατάλαβε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, βγήκε στον επαρχιακό δρόμο και άρχισε να τις κυνηγάει! Εκείνες το έβαλαν στα πόδια σκορπώντας πίσω τους μερικά από τα χρήματα, αλλά συνελήφθησαν από αστυνομικούς και θα οδηγηθούν στην εισαγγελέα Κω.

Keywords
Τυχαία Θέματα