ΙΚΕΑ: Μην παίζεται κρυφτό στα καταστήματά μας!

11:55 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

Δεν άντεξε άλλο η γνωστή εταιρεία επίπλων ΙΚΕΑ με τους... παιχνιδιάρηδες πελάτες της και έφτασε στο σημείο να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία τους καλεί να... μην παίζουν κρυφτό μέσα στα καταστήματα της!

Η εταιρεία με την ανακοίνωση αυτή απευθύνεται σε ομάδες ατόμων που διοργανώνουν μέσω Facebook

παιχνίδια κρυφτού τα οποία πραγματοποιούν στους αχανείς και «βολικούς» για κρυφτό χώρους του ΙΚΕΑ.

«Είναι πολύ δύσκολο να το ελέγξεις» δήλωσε στο Bloomberg η εκπρόσωπος Τύπου της ΙΚΕΑ Martina Smedberg. «Πρέπει όμως να εξασφαλίσουμε την ασφάλεια των πελατών μας και όσων βρίσκονται στο χώρο μας, αν και μερικές φορές δεν ξέρουμε καν πού κρύβονται», πρόσθεσε.

Το πλήθος που συμμετέχει σε αυτά τα παιχνίδια είναι τεράστιο αφού στο κάλεσμα για κρυφτό στο κατάστημα ΙΚΕΑ του Άμστερνταμ δήλωσαν συμμετοχή 19 χιλιάδες άνθρωποι ενώ σε άλλη ολλανδική πόλη 5,5 χιλιάδες. Κρυφτό διοργανώθηκε και σε βελγική πόλη ενώ οι διοργανωτές αναζητούν και άλλα καταστήματα ΙΚΕΑ για να καλέσουν «παίκτες».

Σύμφωνα με μια εκ των διοργανωτών των παιχνιδιών κρυφτό, η Εlise De Rijck, οι άνθρωποι κρύβονται στα ψυγεία, σε παιχνίδια, σε μπλε σακούλες Ikea και στους χώρους αποθήκευσης κάτω από κρεβάτια.

«Μερικές φορές είναι διασκεδαστικό να κάνεις κάποια παιδαριώδη πράγματα και το Ikea είναι σαν ένα εξαιρετικά μεγάλο σαλόνι.. Παίξαμε Κρυφτό όλη την ημέρα. Ήταν πραγματικά κουραστικό, αλλά τόσο πολύ διασκεδαστικό», πρόσθεσε.

Keywords
Τυχαία Θέματα