Απορούν αλλά δεν ανησυχούν στην ΑΕΚ

10:32 17/3/2015 - Πηγή: AEK365

Θα πρόκειται πραγματικά για το σκάνδαλο της.. διετίας αν τελικά η ΑΕΚ τιμωρηθεί και με μείον δύο βαθμούς τη νέα σεζόν. Στην ΠΑΕ απορούν για το γεγονός ότι στο κατηγορητήριο έχει συμπεριληφθεί και το άρθρο 21, μιας και δεν έχει ισχύ στη συγκεκριμένη περίπτωση της ΑΕΚ. Παρ' όλα αυτά δε δείχνουν να

ανησυχούν και βάσει νόμου, δεν θα υπάρξει τιμωρία και για τη νέα σεζόν. Για τα επεισόδια του Κυπέλλου υπάρχει μόνο το άρθρο 42, το οποίο αναφέρει:

Στο άρθρο 42 παρ.2, συγκεκριμένα, αναφέρεται: «Ομάδα που, ένεκα επεισοδίων, γίνεται υπαίτια διακοπής αγώνα Κυπέλλου, εκτός απ' τις άλλες συνέπειες που υφίσταται, τιμωρείται με αφαίρεση 3 βαθμών. Σε κάθε άλλη περίπτωση υπαίτιας διακοπής, η ομάδα τιμωρείται με τις ποινές του άρθρου 21, παρ.3». Στην περίπτωση της ΑΕΚ υπερισχύει η διακοπή του Κυπέλλου και το άρθρο 21 δεν έχει νόημα, καθώς συν τοις άλλοις δεν έχει γίνει δίωξη για εκτεταμένα επεισόδια, λόγω του ότι υπερισχύει η διακοπή. Έτσι λοιπόν, στην ΑΕΚ είναι πεπεισμένοι πως δεν θα υπάρξει τιμωρία μείον δύο βαθμών και τη νέα σεζόν.

Keywords
Τυχαία Θέματα