Ιμπραΐμοβιτς: Θα τους μάθω σουηδικά

12:10 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Συζητήσεις εξακολουθεί να προκαλεί η δήλωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σύμφωνα με την οποία ο Σουηδός επιθετικός θα αποσυρθεί σύντομα από την ενεργό δράση γιατί τον κούρασε το ποδόσφαιρο με τον ποδοσφαιριστή της Μίλαν να ξεκαθαρίζει πως τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν ενώ προσφέρθηκε να μάθει σουηδικά σε όσους δεν κατάλαβαν τι είπε.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την Βικτόρια Πλζεν, ο Ιμπραΐμοβιτς τόνισε: "Θα πρέπει να τους μάθω σουηδικά γιατί δεν κατάλαβαν τι είπα σε εκείνη την

συνέντευξη. Δεν είμαι στεναχωρημένος. Είμαι μια χαρά και νομίζω ότι το έδειξα και στο γήπεδο".

Ο Ιμπραΐμοβιτς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Μίλαν στο 2-0 επί της Βικτόρια Πλζεν για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Σουηδό επιθετικό να δηλώνει: "Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες απόψε, αλλά το γκολ ήρθε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Αγωνιστήκαμε όπως έπρεπε και κερδίσαμε 2-0, κάτι που θέλαμε. Πλην της νίκης, ο Κέβιν Μπόατενγκ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ. Όταν πάει καλά η ομάδα, είναι πιο εύκολο για εμένα να αποδώσω. Οι συμπαίκτες μου με βοήθησαν και εγώ ανταποκρίθηκα. Έχουμε δείξει βελτίωση και έχουμε γίνει περισσότερο επικίνδυνοι. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα φτάσουμε μακριά".

Keywords
Τυχαία Θέματα