Τσεχ: Όσο πιο σύντομα γίνεται στους 16

11:55 20/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια η Τσέλσι βρίσκεται με το ένα πόδι στους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Πετρ Τσεχ να υποστηρίζει πως η πρόκριση πρέπει να εξασφαλιστεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα προκειμένου να επικεντρωθεί η ομάδα του Λονδίνου στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν στην Premier League.

Σε δηλώσεις του μετά το 5-0 επί της Γκενκ, ο Τσέχος τερματοφύλακας τόνισε: "Πρέπει να προκριθούμε όσο το δυνατόν πιο σύντομα στον επόμενο γύρο. Τα παιχνίδια στην Premier League

και στο League Cup πυκνώνουν όσο προχωρά η σεζόν. Μόλις εξασφαλίσεις την παρουσία σου στους 16 μπορείς να συγκεντρωθείς στις υπόλοιπες διοργανώσεις. Σήμερα πραγματοποιήσαμε ένα θετικό βήμα".

Για την αναμέτρηση με την Γκενκ στο "Στάμφορντ Μπριτζ", ο Τσεχ τόνισε: "Παρουσιαστήκαμε καλοί και διατηρήσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού. Πιέσαμε πολύ την αντίπαλη ομάδα και μετατρέψαμε γρήγορα σε γκολ τις ευκαιρίες μας. Είναι πάντα σημαντικό για έναν τερματοφύλακα να κρατά ανέπαφα τα δίχτυα της εστίας του, ακόμα και με το σκορ στο 5-0".

Keywords
Τυχαία Θέματα