Ιμπραΐμοβιτς: Για πάντα στη Μίλαν

17:32 27/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το συμβόλαιο του Σουηδού άσου των Μιλανέζων, που φέτος έχει σημειώσει 22 γκολ μέσα σε 23 εμφανίσεις λήγει σε δύο χρόνια και όπως δήλωσε επιθυμία του ίδιου είναι να το εξαντλήσει: «Το μέλλον μου είναι στην Μίλαν, έχω ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο».
Στην συνέχεια μάλιστα ο υψηλόσωμος στράικερ υποστήριξε πως: «Η Ιταλία είναι το δεύτερο σπίτι μου. Το μέλλον μου είναι εδώ, ελπίζω να παίξουμε καλά στα δύο επόμενα χρόνια και στην συνέχεια θα δούμε αν θα μείνω ή θα φύγω».
Ο Σουηδός άλλωστε είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος

απ' τις συνθήκες που επικρατούν στους «ροσονέρι», κάτι που φάνηκε για μία ακόμα φορά απ' τα λεγόμενά του: «Παίζω σ' ένα φανταστικό κλαμπ, όπου μ' αγαπάνε και η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη. Τα πάντα κυλάνε ομαλά και δεν έχω τίποτα ν' αποδείξω».
Όσο για την μεγάλη αυριανή αναμέτρηση για το Τσάμπιονς Λιγκ με την πρωταθλήτρια κόσμου, Μπαρτσελόνα είπε ότι: «Είμαστε έτοιμοι, έχουμε προετοιμαστεί καλά. Ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά. Θα πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνί0δι γιατί θα έχουμε απέναντι μας την καλύτερη ομάδα του κόσμου».

Keywords
Τυχαία Θέματα