Η ζωή με τον Φαμπιάν…

17:06 7/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μία άκρως ενδιαφέρουσα, έστω και εξωαγωνιστική, συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso» παραχώρησε η Ελιάνα Βάργκας. Το aek365.gr σας είχε προδημοσιεύσει αποσπάσματα, ενώ τώρα ακολουθούν όλα όσα αποκάλυψε στην εφημερίδα. Μεταξύ άλλων αναφέρεται στα σχέδιά της για το μέλλον, τον έρωτα με την πρώτη ματιά, την «τρελή» θαυμάστρια του Φαμπιάν στην Αργεντινή, αλλά και την εξωγηπεδική τους ζωή

- Πώς είναι η προσαρμογή στην Αθήνα;

Ηταν έκπληξη για μένα που στην Αθήνα

σχεδόν όλοι μιλούν αγγλικά. Αυτό μας βοήθησε και η προσαρμογή είναι καλή.

- Τι σου αρέσει μέχρι στιγμής περισσότερο στην Ελλάδα;

Η ιστορία της χώρας. Μου αρέσει να πηγαίνουμε σε μνημεία. Θέλω μέχρι να γυρίσουμε στην Κολομβία να έχουμε δει διάφορα πράγματα στην Ευρώπη. Σαν τη Ρώμη, την Αίγυπτο, έτσι και στην Ελλάδα. Πήγαμε στην Ακρόπολη, στο Σύνταγμα, στα αρχαιολογικά μουσεία.

- Η νυχτερινή ζωή στην Αθήνα;

Μέχρι στιγμής, δεν έχουμε πάει κάπου... Δεν μας αρέσει πολύ η νυχτερινή ζωή. Αν βγούμε έξω, μας αρέσει να πάμε για φαγητό ή σε συναυλίες ή σινεμά.

- Μίλησέ μας λίγο για εσένα...
Είμαι από το Κάλι της Κολομβίας. Στην Κολομβία έχω πάρει πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Στην Αργεντινή έκανα μαθήματα για e-design και τώρα κάνω μαθήματα εξ αποστάσεως σε ισπανικό κολέγιο για graphic design.

Η ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΜΠΙΑΝ

- Πώς έγινε η γνωριμία σας;

Μια φίλη μου από το σχολείο μου είπε ότι θα έβγαινε με παρέα του αγοριού της. Μου τηλεφώνησε και μου είπε ότι «το αγόρι μου έχει έναν φίλο που νομίζω ότι θα σου αρέσει. Θέλεις να έρθεις μαζί;». Βγήκαμε αρκετές φορές από εκείνη την ημέρα και μετά με τον Φαμπιάν για σχεδόν έναν μήνα. Μετά ,ήμασταν μαζί...

- Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ναι, ήταν. Είμαστε πια τρία χρόνια παντρεμένοι αλλά είμαστε μαζί έντεκα χρόνια. Εχουμε αποκτήσει την Καμίλα, που είναι τώρα τεσσεράμισι χρόνων. Γνωριστήκαμε στην Κολομβία. Χωρίσαμε για έξι μήνες, όταν έφυγε για την Αργεντινή για να παίξει στην Μπόκα Τζούνιορς. Είπαμε να δούμε πώς θα είναι, αλλά καταλάβαμε ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Πήγα και τον συνάντησα και μου είπε «θα έρθεις εδώ να μείνεις μαζί μου».

- Τι ήταν εκείνο που έκανε και σε κέρδισε;

Έχουμε πολλά κοινά. Αγαπώ το ποδόσφαιρο και τα σπορ. Δεν αγαπούσα την ομάδα του στην Κολομβία (σ.σ.: η Αμέρικα) γιατί ήταν σε κόντρα με την ομάδα μου, αλλά μου αρέσει το... πνεύμα του. Είναι ένα άτομο που πάντα κάνει ό,τι λέει και δεν του αρέσει η νυχτερινή ζωή. Είναι επαγγελματίας. Σινεμά, φαγητό και πολύ, πολύ ευγενικός!

- Πώς αντέδρασε η οικογένειά σου όταν τους είπες πως θα παντρευτείς ποδοσφαιριστή;

Όταν το είπα στον πατέρα μου, δεν του άρεσε καθόλου. Μου είπε πως θα με προσέξει στην αρχή και μετά θα με παρατήσει. Πως θα έχει άστατη νυχτερινή ζωή. Πως θα κοιτάζει πολλές κοπέλες. Ομως, όταν τον γνώρισαν, άλλαξαν γνώμη. Οταν έμαθαν πως σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων κιόλας, τους άρεσε πολύ. Ολα άλλαξαν τότε. Σκέφτηκαν ότι μπορεί να κάνει και άλλ

Keywords
Τυχαία Θέματα