Η Βασίλισσα και οι... δράκοι

10:30 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ- ΦΑΣΗ ΤΩΝ "16"

ΣΑΛΚΕ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (21:45, ΝΕΡΙΤ)
ΓΗΠΕΔΟ: VELTINS ARENA
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άτκινσον (Αγγλία)
Στο Γκελζενκίρχεν, η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Σάλκε και θέλει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις και να δείξει ότι έχει ξεπεράσει το σοκ του 4-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Το κλίμα στην Πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν είναι το καλύτερο δυνατό και ένα αποτέλεσμα που θα αποτελεί βάση πρόκρισης θα είναι το κατάλληλο γιατρικό για

την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι. Ο Ιταλός τεχνικός περιμένει τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρει ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα κάτι που δεν έχει συμβεί στα τελευταία τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα παραταχθεί χωρίς τους Χάμες, Κοεντράο, Κεντίρα, Σέρχιο Ράμος και Λούκα Μόντριτς.
Η Σάλκε θα επιδιώξει να έχει μια καλύτερη παρουσία κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, σε σχέση με τη περασμένη σεζόν όταν είχε χάσει στο γήπεδο της με 6-1. Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δεν υπολογίζει στους Φέρμαν, Κολάσινατς, Γκορέτσκα, Ντράξλερ, Φαρφάν, Ομπάσι και Γκίφερ με τη Σάλκε να παρατάσσεται με τον τρίτο της τερματοφύλακα, τον Τιμόν Βελενρόιτερ.

ΒΑΣΙΛΕΙΑ-ΠΟΡΤΟ (21:45, NOVASPORTS 2)
ΓΗΠΕΔΟ: St Jacob Park
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κλάτενμπεργκ (Αγγλία)
Η σκληροτράχηλη Βασιλεία, που άφησε εκτός συνέχεια τη Λίβερπουλ, υποδέχεται τη Πόρτο και θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά για πρώτη φορά μετά από 41 χρόνια. Από την άλλη μεριά, η τελευταία φορά που η Πόρτο προκρίθηκε στους "8" ήταν τη σεζόν 2008-2009.
Οι δυο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για πρώτη φορά με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα τους αυξήσει τις πιθανότητες πρόκρισης εν όψει της ρεβάνς στη Πορτογαλία.
Η Βασιλεία δεν υπολογίζει στον Ιβάνοφ και τον Σαρ ενώ αντίθετα η Πόρτο δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα