Μάχη επιβίωσης στο «Γεντί Κουλέ»

09:58 18/2/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 17:15, NOVASPORTS 1

Στο "Θ. Βαρδινογιάννης" διεξάγεται σήμερα η εξ αναβολής αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Εργοτέλη και τον Πανιώνιο, με τις δυο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης στη μάχη που δίνουν για παραμονή στη Super League.
Το παιχνίδι θα γίνει στο "Γεντί Κουλέ" καθώς οι ζημιές

στο σκέπαστρο στο Παγκρήτιο δεν έχουν αποκατασταθεί και έτσι για λόγους ασφαλείας η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του ΟΦΗ.
Ο Γιάννης Μαντζουράκης θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Εργοτέλη και μπορεί να υπολογίζει στον Γιουσούφ αλλά και στους Κοζορώνη και Γκέντσογλου που εξέτισαν τις ποινές τους. Εκτός αποστολής έμειναν οι τραυματίες Κούτρη, Γιοβάνοβιτς.
Από την άλλη μεριά, ο Πανιώνιος στοχεύει σε δεύτερη σερί εκτός έδρας νίκη, μετά το 3-1 στους "Ζωσιμάδες", με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να μην υπολογίζει στον Χατζηισαΐα και στον Σιώπη ενώ αντίθετα στην αποστολή είναι κανονικά ο Ρισβάνης.

Οι αποστολές:
Εργοτέλης: Σαράνοφ, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Ρέντζας, Φίντελεφ, Λουβιόν, Γκορκς, Λυκογιάννης, Πίτσος, Κοζορώνης, Μπόε - Καν, Γκέντσογλου, Καζναφέρης, Χαντί, Καλέ, Γιουσούφ,Χουλά, Μπρούνο, Ολαϊτάν, Σολάρι και Τζίλας.
Πανιώνιος: Παπαδόπουλος, Γιαννακόπουλος, Αργυρόπουλος, Τασουλής, Βλάχος, Οικονόμου, Ρισβάνης, Παντίδος, Μητρόπουλος, Κόρμπος, Γκέζος, Μπούζας, Κολοβός, Ιμπαγάσα, Φούντας, Γιάννου, Μπουμάλ, Μπακασέτας, Μασούρας, Καθάριος.

Keywords
Τυχαία Θέματα