Η τρίτη θέση οδηγεί σε παραμονή

11:23 27/4/2012 - Πηγή: AEK365

Η Ίντερ με τον Αντρέα Στραματσιόνι στον πάγκο της έχει επιστρέψει δυναμικά στην διεκδίκηση της τρίτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μάσιμο Μοράτι να υπογραμμίζει πως αν η ομάδα καταλάβει την τρίτη θέση τότε ο νεαρός τεχνικός έχει πολλές πιθανότητες να συνεχίσει στον πάγκο και την επόμενη σεζόν.
Η εκτός έδρας νίκη επί της Ουντινέζε έδωσε πόντους στον Στραματσιόνι με την Ίντερ να βρίσκεται πλέον τρεις βαθμούς πίσω από την τρίτη Λάτσιο.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Ίντερ τόνισε: "Είναι πάντα καλό να βάζεις στόχους, επειδή έχεις κίνητρο για να κάνεις συνεχώς

το καλύτερο. Η κατάληψη της τρίτης θέσης, που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, εξαρτάται επίσης σε μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα της ομάδας. Έτσι θα το δούμε. Σίγουρα το παιχνίδι με την Ουντινέζε ήταν μια καλή δοκιμή για τον προπονητή και στην συνέχεια για τους παίκτες που έχουν εκφράσει την επιθυμία να συνεργάζονται μαζί του. Με τις δυνατότητες του ήξεραν πως μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω".

Keywords
Τυχαία Θέματα