«Η θρησκεία είναι για το σπίτι»

13:13 24/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι γνωστός για την μεγάλη σημασία που δίνει στην θρησκεία και αυτό φρόντισε να το δείξει και στον ΠΑΣ Γιάννινα κάτι όμως που δεν άρεσε στο Ιμπραΐμ Μπακαγιόκο ο οποίος υποστήριξε πως η θρησκεία πρέπει να μένει στο σπίτι του καθενός.

Σε δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό "Ιωάννινα TV", ο επιθετικός του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: "Η θρησκεία του καθενός είναι κάτι σημαντικό αλλά αυτό είναι για το σπίτι. Μέσα στο γήπεδο και στις προπονήσεις παίζουν ρόλο άλλα πράγματα. Αυτή η κατάσταση δεν μου ήταν ευχάριστη. Όταν ήρθε ο νέος προπονητής, ήδη οι παίκτες ήταν παθιασμένοι

για να σώσουν την ομάδα και με την βοήθεια της τύχης είχαμε μια σειρά μεγάλων νικών που μας κράτησαν στην κατηγορία. Αυτό που οφείλω να παραδεχτώ είναι ότι είχαμε μεγάλη τύχη και ο προπονητής μας έχει πίστη στον Θεό. Και εγώ πιστεύω στον Θεό και θεωρώ πως μας βοήθησε. Αλλά είχαμε πολύ καλό δυναμικό παικτών για να αφομοιώσουν αυτά που ήθελε ο προπονητής".
Για τον Άγγελο Αναστασιάδη, ο Μπακαγιόκο δήλωσε: "Εκτίμησα κάποια πράγματα στον προπονητή. Μετά από την ήττα στο Κύπελλο από τον Αστέρα Τρίπολης που ήρθαν οι οπαδοί στα αποδυτήρια πήρε αυτός την ευθύνη πάνω του. Βλέπω και εγώ τον εαυτό μου, καθώς και εγώ τέτοιος άνθρωπος είμαι. Και αυτό το αποδέχτηκαν και οι οπαδοί. Πάντως προβλήματα υπάρχουν σε όλες τις ομάδες".

Keywords
Τυχαία Θέματα