«Η Θεσσαλία στο προσκήνιο»

23:22 5/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τα Τρίκαλα βάζουν τα καλά τους τη διοργάνωση του προκριματικού ομίλου της τελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών που θα διεξαχθεί στα Τρίκαλα από 6 έως 8 Σεπτεμβρίου με τη συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Ελλάδος, Φινλανδίας, Ρουμανίας και Μαυροβουνίου.

Ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Ευθύμης Ρεντζιάς αναφερόμενος στους αγώνες αυτούς σημειώνει:

«Είναι πολύ σημαντικό για την Περιφέρεια να συμμετέχει για ακόμη μια φορά στη διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής διεθνούς διοργάνωσης. Η συνδιοργάνωση αυτού του καθοριστικού τουρνουά για την Εθνική μας ομάδα, είναι συνέχεια μιας σταθερής και διαρκούς προσπάθειας εκ μέρους της Περιφέρειας και εμού προσωπικά για την ανάληψη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που τοποθετούν τη Θεσσαλία στο προσκήνιο του αθλητικού γίγνεσθαι της χώρας μας, προσφέροντας παράλληλα άμεσα οφέλη για την περιοχή μας και αφήνοντάς μας ταυτόχρονα, σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον».

Ο κ. Ρεντζιάς μιλά για την σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Περιφέρεια και την ΕΟΠΕ: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία της Ε.Ο.Π.Ε. για την εμπιστοσύνη που για μια ακόμη φορά έδειξε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, και με την έγκριση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Βόλεϊ, επέλεξε την περιοχή μας για τη φιλοξενία ενός διεθνούς τουρνουά».

Ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης καλωσορίζει στα Τρίκαλα όλους θα συμμετάσχουν στους αγώνες: «Θα ήθελα να καλωσορίσω στην πόλη μας για άλλη μια φορά την Εθνική μας ομάδα, αλλά και τις Εθνικές ομάδες της Φινλανδίας, της Ρουμανίας και του Μαυροβουνίου που για πρώτη φορά επισκέπτονται τα Τρίκαλα και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στους αγώνες. Επίσης καλωσορίζω τα στελέχη της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Βόλεϊ, τα στελέχη της ΕΟΠΕ, τους συνοδούς, τους διαιτητές, τους δημοσιογράφους και τους φιλάθλους και τους ευχόμαστε ευχάριστη διαμονή στην πόλη μας».

Τέλος αναφερόμενος στους αγώνες σημείωσε: «Είμαστε σίγουροι ότι θα παρακολουθήσουμε μια υψηλού επιπέδου αθλητική διοργάνωση που θα διεξαχθεί μέσα σε ένα κατάμεστο και γεμάτο παλμό Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο».

Keywords
Τυχαία Θέματα